Kokar написа:В коя област, околия, град или село търсиш къща, Дарко?Ямболска област

Kokar написа:В коя област, околия, град или село търсиш къща, Дарко?Ямболска област
Darko83 написа:Толкова се впрегнах, че хич ми не е както се казваplamen6703 написа:Тогава взимай къщата в Овча могила и не му мисли, палатка да опънеш в двора пак ще си у вас, а в апартамента като си прекрачиш прага на вратата и вече не си у васВзе да ги пишеш едни несвъзани май много се впрегна.Навсякъде съм си унасстига да му е кеф на човек да стои в панелка.По ще ми е добре в къща на свеж въздух.
plamen6703 написа:Разбрахме че не искаш да си полезен нямаш ли друга работа,ами си седнал да се излагаш иди пии една ракийка и се успокой тази работакъде ще живея е решена ако на някой не му изнася да се изнасяDarko83 написа:Толкова се впрегнах, че хич ми не е както се казваplamen6703 написа:Тогава взимай къщата в Овча могила и не му мисли, палатка да опънеш в двора пак ще си у вас, а в апартамента като си прекрачиш прага на вратата и вече не си у васВзе да ги пишеш едни несвъзани май много се впрегна.Навсякъде съм си унасстига да му е кеф на човек да стои в панелка.По ще ми е добре в къща на свеж въздух.
Навсякъде си у вас, освен на местата, където не си си у вас и кой те излъга, че къщата върви в комплект с чист въздух
![]()
prascho написа:Учим се от грешките, които допускаме.Народа е казал - умните се учат от грешките си, мъдрите от грешките на другите
Darko83 написа:Нещата ще си дойдат на мястото но някои вредители щеостанат без заниманиеКато за потребител "на една седмица" си доста запознат кой какъв е във форума
шоп написа:Защо ли заподозрях, че колегата Дарко е Дарина или пък Таня Митева?Ми то затова вече я е продал човека днес ми се обади за да не се разхождам напразно.Аз свалих снимките и качих само снимки а не линк за да не правя реклама на офертата но някои хора побързаха да споделят линка на офертата и след като биха барабана ето го резултата .Не съм таня в грешна посока си но където съм аз там са и много вредители които нищо не разбират само се заяждат и плюят и бият бараба до до луната.Е поне направихме добро на човека продаде си имота бързо но небеше нижно да се плюе по лечебните качества на минералните извори нали така
дали пък някой/ някоя не използва безплатният рекламен и маркетингов трик да си вдигне разглежданята да обявата до над 300?
Може и да греша, но това че се бърка писането от мъжки и женски род ме смути!
Хайде със здраве и дано не съм прав! Разкази по картинки се правят до 4 ти клас. Тук смятам сме зрели хора и да пишем по тема от нов "колега/колежка", който/която се е регистрирал в деня на поста и не е ходил/ходила до имота е несериозно.
Аз бях дотук:-)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: