Стефко написа: Всеки помага с каквото може на другия, без да се налага да си броим стотинките.Ами то в такъв случай е най-добре нищо да не можетеНо това е въпрос на взаимоотношения, и на разбиране.

Стефко написа: Всеки помага с каквото може на другия, без да се налага да си броим стотинките.Ами то в такъв случай е най-добре нищо да не можетеНо това е въпрос на взаимоотношения, и на разбиране.
Тани написа:Момчетата с мазилката също се стараха , но имаха малко пропуски по технологията. След забележки обаче, се съгласиха и изпълниха всичко по препоръките.Тук е разковничето!Това е отношение на професионалист, когато искаш да се усъвършенстваш не е срамно да приемеш градивна критика!
докера написа:На пръв поглед ми идва наум един начин , но без да съм видял на място , малко наизуст ще пиша ...+1 мисля че ще свърши работа,само оточнение като отковеш олуците и вдигнаш мошамата закови ги пак сложи мушамата и застъпи с повдигнатата........![]()
Махаш най-долните 2-3 реда керемиди , прерязваш ДОЛНИТЕ летви /които са по склона/ на 40-50см от края, като може да ги надигнеш леко предварително , за да не срежеш и мушамата.
След това отковаваш целия участък под срязаното , барабар с улуците . Така ще ти е освободена и мушамата. Подпъхваш под нея нова ивица , която да стига и влиза в улуците и ковеш отстранената част наново . Ще остане само да се набута мушамата върху улуците .
Ще трябва обаче тази операция да се извърши от няколко човека , защото ще е тежичко.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: