Стефко написа: Всеки помага с каквото може на другия, без да се налага да си броим стотинките.Ами то в такъв случай е най-добре нищо да не можетеНо това е въпрос на взаимоотношения, и на разбиране.
 . И какво сега - Тани (или някой друг) като може всичко по строителството - да им направи цялата къща без пари ли? То бива помощ, ама... Зетя като внася бусове - дай сега да подарява, щото имал много - така ли? Интересни взаимоотношения, ама подходящи за комуна, не за реалния живот
 . И какво сега - Тани (или някой друг) като може всичко по строителството - да им направи цялата къща без пари ли? То бива помощ, ама... Зетя като внася бусове - дай сега да подарява, щото имал много - така ли? Интересни взаимоотношения, ама подходящи за комуна, не за реалния живот

Единственото което ми идва на ум е да прережа внимателно летвите и да изкарам част от фолиото, което да застъпи ново фолио, което пък да влиза в улука. Проблема е , че най-вероятно ще се образува джоб, когато водата натежи върху фолиото. Какво да подложа под фолиото за да си останат дъските за които са захванати улуците? Дали вместо фолио, което влиза в улуците да не ползвам направо ламарина (надолучна пола)?
 Единственото което ми идва на ум е да прережа внимателно летвите и да изкарам част от фолиото, което да застъпи ново фолио, което пък да влиза в улука. Проблема е , че най-вероятно ще се образува джоб, когато водата натежи върху фолиото. Какво да подложа под фолиото за да си останат дъските за които са захванати улуците? Дали вместо фолио, което влиза в улуците да не ползвам направо ламарина (надолучна пола)?

- Прочети ми поста наново ... Имах предвид да срежеш летвите , които са по наклона и да махнеш цялата дървена конструкция надолу от срязването  , така че да остане само мушамата ... И след поставянето на достатъчно широка ивица мушама пак да наковеш махнатата конструкция .Така мушамата ще си е под летвите и няма да има образуване на джобове .
 - Прочети ми поста наново ... Имах предвид да срежеш летвите , които са по наклона и да махнеш цялата дървена конструкция надолу от срязването  , така че да остане само мушамата ... И след поставянето на достатъчно широка ивица мушама пак да наковеш махнатата конструкция .Така мушамата ще си е под летвите и няма да има образуване на джобове . ама хора си трябват че за сам човек си е доста рабогта
 ама хора си трябват че за сам човек си е доста рабогта