ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.

ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.
Keresteliev написа:Така е, но има един минимален праг под който не може да се падне. И ако това не се разбере, не се оцени за каква сума става въпрос и не се обезпечи със средства, ставаш роб на имота или го занемаряваш.ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.
zz_stefanov написа:Според мен пък прагът не е минимален, а максимален (според възможностите).Keresteliev написа:Така е, но има един минимален праг под който не може да се падне. И ако това не се разбере, не се оцени за каква сума става въпрос и не се обезпечи със средства, ставаш роб на имота или го занемаряваш.ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.
Keresteliev написа:Коя гилдия бе пич - аз представлявам себе си. Пари скубят цървулите просяци като теб. Аз пари си изкарвам - не ме мисли.Tsilkov написа:.....
За да се нанесеш си готви 700-1000 лв/м2.
Ам ... няма съмнение, че гилдията това ще каже.
п.п. Нъл трябва да се оскубят едни пари!
![]()
п.п.п. Ясно е, че огладняхте, но и хората взеха да се осаферват кой става и кой е праха на тъпана!
ben84 написа:Ми какъв съвет към автора на темата даваш - сигурно да се настани без да си направи сметките и да открие че покрива тече, че няма читави ел. и ВиК инсталации, дограма, подове и т.н. и едва след това да оцени, че ремонта не по финансите му.zz_stefanov написа:ben84, дали е толкова простоВсеки за себе си преценява, кое колко просто му е
Tsilkov написа:[.....п.п. Съжалявам, че не съм рибарче!
Коя гилдия бе пич - аз представлявам себе си.
Пич ще съм бил, ако ме е раждала леля ми!
Пари скубят цървулите просяци като теб.
Направо ти се възхищавам!!! Как разбра, че съм просяк!
Аз пари си изкарвам - не ме мисли.
Няма и съмнение. КъФ си ми, че да те мисля?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: