ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.

ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.

Стаи под наем може да даваш, да видиш как се "печели" от такава дейност
   Стаи под наем може да даваш, да видиш как се "печели" от такава дейност   

Keresteliev написа:Така е, но има един минимален праг под който не може да се падне. И ако това не се разбере, не се оцени за каква сума става въпрос и не се обезпечи със средства, ставаш роб на имота или го занемаряваш.ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.
zz_stefanov написа:Според мен пък прагът не е минимален, а максимален (според възможностите).Keresteliev написа:Така е, но има един минимален праг под който не може да се падне. И ако това не се разбере, не се оцени за каква сума става въпрос и не се обезпечи със средства, ставаш роб на имота или го занемаряваш.ben84 написа:[...Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.

Keresteliev написа:Коя гилдия бе пич - аз представлявам себе си. Пари скубят цървулите просяци като теб. Аз пари си изкарвам - не ме мисли.Tsilkov написа:.....
За да се нанесеш си готви 700-1000 лв/м2.
Ам ... няма съмнение, че гилдията това ще каже.
п.п. Нъл трябва да се оскубят едни пари!

п.п.п. Ясно е, че огладняхте, но и хората взеха да се осаферват кой става и кой е праха на тъпана!
ben84 написа:Ми какъв съвет към автора на темата даваш - сигурно да се настани без да си направи сметките и да открие че покрива тече, че няма читави ел. и ВиК инсталации, дограма, подове и т.н. и едва след това да оцени, че ремонта не по финансите му.zz_stefanov написа:ben84, дали е толкова простоВсеки за себе си преценява, кое колко просто му е
Tsilkov написа:[.....п.п. Съжалявам, че не съм рибарче!
Коя гилдия бе пич - аз представлявам себе си.
Пич ще съм бил, ако ме е раждала леля ми!
Пари скубят цървулите просяци като теб.
Направо ти се възхищавам!!! Как разбра, че съм просяк!
Аз пари си изкарвам - не ме мисли.
Няма и съмнение. КъФ си ми, че да те мисля?

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: