boqnkov написа:.......................................... До момента ми харесва майсторите как работят, но ще ми е интересно и да чуя нещо от форума.И какво стана с майсторите?

boqnkov написа:.......................................... До момента ми харесва майсторите как работят, но ще ми е интересно и да чуя нещо от форума.И какво стана с майсторите?
boqnkov написа:Мисля, че ще е по - красиво с керамични керемиди от колкото с битумни.Ако имаш предвид моето мнение - аз нямам предвид битумни керемиди, а хидроизолация за плосък покрив( впрочем даже по-добре с фалцова ламарина) която не се вижда. Иначе ако ще го правиш скатно и горе си с керемиди - задължително и на козирката с керемиди. Имай предвид обаче че на тоя размер до билото ще имаш има няма 3 керемиди и тая пирамида която си я представяш геометрично , на практика ще е само от срязани керемиди, капаци и т.н. Помисли го добре да не стане някое "недоразумение". Иначе относно ветробрана предполагам вътре имаш антре + хубава входна врата и нещата ще са ОК.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: