Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
fauda - помощник
Срещам противоположни мнения. Може ли да провисне и да се напука повече с времето или не? :rolleyes:
stefanjor - специалист
ср апр 30, 2025 8:54 amfauda написа:
Срещам противоположни мнения... :rolleyes:
Това е форум- изненадвай се ако всички са на едно мнение :cool:
Явно си доста притеснен... тогава начина е само един- викаш специалист, който срещу заплащане ще направи оглед и каквото е необходимо, ще ти изготви доклад и ще знаеш реално каква е ситуацията.
Всичко друго, като писане по форуми, има смисъл преди да се "обърне колата".
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Срещам противоположни мнения. Може ли да провисне и да се напука повече с времето или не? :rolleyes:
Разбира се, че ще провисне. Извикай си специалист и искай писмено становище
Времето лети, спомените избледняват.
Имаш материали в пощата си. Прочети!
fauda - помощник
ср апр 30, 2025 3:33 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не намирам нищо на пощата?
fauda - помощник
В крайна сметка поисках мнение от независим конструктор. Становището е, че бетона е бил по-воднист. Няма да стане по-зле и не е за притеснение.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср апр 30, 2025 3:56 pmfauda написа:
В крайна сметка поисках мнение от независим конструктор. Становището е, че бетона е бил по-воднист. Няма да стане по-зле и не е за притеснение.
Покажи становището
fauda - помощник
ср апр 30, 2025 3:57 pmn_a написа:
ср апр 30, 2025 3:56 pmfauda написа:
Покажи становището
(Самото слягане е на гредата да уточня само)
Виждам, че не е най-прекрасното изпълнение и се претупва, затова и ми прави впечатление и питам, но не е и за събаряне явно.
За какво ми е да те лъжа или той мене? Попитах и на едното място не бяха виждали такъв случай. А аз исках искрен отговор, а не да ме успокояват излишно. Познат който работи със запитания конструктор и имаше среща днес по други въпроси го запозна със случая. Ако си запазя час след празниците и платя лично за писмен отговор ще си доволен или ще кажеш , че той не разбира или нещо друго ще е ? Какво ще ти промени писменото? После ще продължиш с оправданията нали? Ако искаш питам за цена и плащам, но като го видиш черно на бяло ми плащаш тройно таксата му?
Ти имаш ли повече познания от конструктор и можеш ли да се обосновеш какво точно е станало по-добре от него? Ако да - конструктор ли си, ако не - защо?
Последна промяна от fauda на ср апр 30, 2025 5:01 pm, променено общо 1 път.
ср апр 30, 2025 3:54 pmfauda написа:
ср апр 30, 2025 3:33 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не намирам нищо на пощата?
Пощата тук, във форума.
Най-горе, от ляво на дясно имаш;
"Известия",
"Лични съобщения".
вт апр 29, 2025 9:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Водата му е била в повече на бетона. Мача е свирен още в четвъртъка.
ср апр 30, 2025 6:37 amТрифон П.Трифонов написа:
вт апр 29, 2025 10:55 pmfauda написа:
Декофрирана е след 10 дена. Все пак нали ще носи цял покрив той нищо ли е 😁
Не се притеснявай особено, пази и нервите! Станалото-станало, обаче по-лошо няма да стане.
Би могъл да изнесеш едно кратко италианско скандалче, целящо обезщетение-компенсация за зле свършената работа. Претупали са теб и плочата ти, но нищо няма да падне- спокойно!

Само едно никога няма да разбера- как така, при изливане плоча на Моята къща, няма да присъствам и зорко да наблюдавам. Евентуално бих оставил доверен човек.

Предполагам къщата се прави по проект. Това подсказва, че покрива също го има там, в проекта.
На твое място бих направил обратна/и греда/и на ключовите места и спирам да го мисля.
Живота продължава- празници идат.
Само напомням. Не съм конструктор, архитект, комунист, каратист. Питах щерката.
Инвестиция- кой както намерил за добре.

Утре колиш курбана и си гледаш кефа!

Тема "Проблем ли са тези пукнатини по плочата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: