[quote="Domashen"
Що се отнася до строежите за пореден път ме убеждаваш, че най-НЕстроилите, най-много пишат за това дето не са правили. От мен точка по този спам. Имам си доста работа за да се занимавам с глупости.[/quote] Интересно ми е какво работиш,за да имаш такова самочувствие? В профила ти не пиши нищо.Дали след като написа какво е акт14,след мен е по достоверно?
Като е фирма надзора по -добре ли ще си свърши работата/освен че трябват повече пари/Мога да дам примери колкото искаш!Последния е от един хотел в Пампорово надзора изобщо не стъпваше на обекта,а техническия попълваше всички документи/т.е. работа на надзора,да не говорим да ли следи строежа/За седем месеца докато работих там не го видях!
Що се отнася до строежите за пореден път ме убеждаваш, че най-НЕстроилите, най-много пишат за това дето не са правили. От мен точка по този спам. Имам си доста работа за да се занимавам с глупости.[/quote] Интересно ми е какво работиш,за да имаш такова самочувствие? В профила ти не пиши нищо.Дали след като написа какво е акт14,след мен е по достоверно?