Всичко си е относително, особено монтажа, той е доста субективен. Избери си дата за монтаж да не е след имен ден. Предварително прочети разни информации за самия монтаж и стой на място да ги коригираш където се наложи. Примерно някои тарикати не слагат дюбели - пяната си носела и други подобни мързелушки. Има си изисквания при монтажа. Налага се да се запознаеш с тях, ако искаш да ти го направят както трябва. Тогава остава да им провериш нивела преди самия монтаж и евентуално да им покажеш с какво ще ги почерпиш при качествено свършена работа (но само показваш, докато не свършат, ясно ти е защо). Другото е машини - големите фирми си ги имат и заготовките в цеха са добри. Ако има проблем - смяна на полуфабриката. И като последна защита, ако имаш недоволства, не подписваш приемно-редавателния протокол. Подпишеш ли го с обещанието, че това ще дойдат утре да го оправят, забрави да е безплатно.
Още веднъж прочети по нета инфо за стъклопакетите. Те са с най-голяма площ, и са най-слабото звено от гледна точка изолация. Ако дадеш повече пари за тях сега, ще ги спестиш от експлоатация (отопление и охлаждане лятото). Аз съм с троен стъклопакет, през най-големия студ като се пипне стъклото отвътре, без да отоплявам, стъклото не е студено като на двойния стъклопакет, изобщо не може да се говори за конденз и подобни явления.
Още веднъж прочети по нета инфо за стъклопакетите. Те са с най-голяма площ, и са най-слабото звено от гледна точка изолация. Ако дадеш повече пари за тях сега, ще ги спестиш от експлоатация (отопление и охлаждане лятото). Аз съм с троен стъклопакет, през най-големия студ като се пипне стъклото отвътре, без да отоплявам, стъклото не е студено като на двойния стъклопакет, изобщо не може да се говори за конденз и подобни явления.