• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 66
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
sasho 28 - специалист
ЧефоС написа:
sasho 28 написа:
Малко ъпдейт...

Сашо, прочети твоята тема от началото, но внимателно. И ми кажи къде не бях прав в съветите ми към теб. Бяха искрени.

Не става само с рогата напред. :lol: Без опит е трудно. В първите мои постове ти казах, че с това разбиране ще си трошиш главата, и финансите.
Проблема е,че никъде няма съвети.Виждам само странна форма на ирония.
stenmark - специалист
Sasho били ми казал колко ти излезна примерно един прозорец.Ако пишеш,дай цена с размер да добия представа.
boltik - специалист
:roll:
Последна промяна от boltik на нед фев 20, 2011 6:17 pm, променено общо 2 пъти.
ЧефоС - специалист
boltik написа:
Така е бат sasho 28.Много е важно да си разбираш от работата.Браво =D>
Виж първите постове, и ще разбереш колко си разбира от работата. Ама, луд умора няма. И трудно си признава грешките. :lol:
sasho 28 - специалист
stenmark написа:
Sasho били ми казал колко ти излезна примерно един прозорец.Ако пишеш,дай цена с размер да добия представа.
Височина 110см.,широчина 165см.-230лв,дясна лоловина отваряема в двете посоки,лява статична,двоен стъклопакет с ка стъкло/то оскъпява само 20 лв. и няма смисъл да ги икономисваш/,пвц профил,цвят златен дъб.
sasho 28 - специалист
ЧефоС написа:
boltik написа:
Виж първите постове, и ще разбереш колко си разбира от работата. Ама, луд умора няма. И трудно си признава грешките. :lol:
По времето на първите постове не знаех дори как се забърква гипс.Сега,благодарение на интернет,нещата са различни.Няма база за сравнение.Обещал съм ти,че там ще има ВИЛА.Скоро :cool:
sasho 28 - специалист
boltik написа:
Проблема е не дали разбираш/никой не е роден научен/,а като не разбираш-да не пишеш глупости.
boltik - специалист
:roll:
Последна промяна от boltik на нед фев 20, 2011 6:18 pm, променено общо 2 пъти.
Тани - модератор
sasho 28 написа:
boltik написа:
Проблема е не дали разбираш/никой не е роден научен/,а като не разбираш-да не пишеш глупости.
Ти си жив пример за смисъла на този форум . Целта не е да покажеш колко много знаеш , а да имаш смелостта да кажеш какво не знаеш , за да може да ти се помогне. Най-лесното е да си наемеш майстор, но това напълно противоречи на идеята Направи сам. Вилата може да ти излезе като себестойност колкото ако си си наел майстор, Дори и повече. Но удовлетворението от направеното няма да е същото . И най важното - ти нямаше да си същия - сега знаеш много повече и дори по метода проба/грешка си научил неща , които ще са ти полезни за в бъдеще. А и имаш инструменти , които са си актив за бъдещите ти проекти. Лично за мен ти си постигнал развитие и си имал полза от споделянето на проекта си тук , каквото и да разправят другите участници.Всеки има право на мнение .

ПП Писали сме заедно:
boltik написа:
Бат sasho 28,знаеш ли кое е лошото на бългъринът,че като направи един курник и един кенеф на село,започва да си мисли,че е върхът на сладоледът(голямата работа)А за това си абсолютно прав,че човек се учи докато е жив.Само едно не разбрах,какво точно строиш,ама то и интерес вече загубих.
Лошото на българската действителност е , че не е гаранция ,че ако му го беше правил майстор , щеше да е по-добре дори статистически погледнато щеше да е по-зле
Преди няколко дни даваха по телевизията кооперация , която е строена преди по- малко от 10 години , няма все още акт 16 , но вече се разпада!!!
stenmark - специалист
Благодаря за информацията ти Сашо.Питах защото имам оферта за прозорец 1.4/2.0м орех/аз харесвам по тъмното/ с отваряемо 0.75м в двете страни за 255лв.Това е цена без монтаж и транспорт и обков Рото.Незнам обаче не ли е малко нисък прозореца 1.10?
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 66

Тема "Ремонт на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: