ЧефоС написа:Проблема е,че никъде няма съвети.Виждам само странна форма на ирония.sasho 28 написа:Малко ъпдейт...
Сашо, прочети твоята тема от началото, но внимателно. И ми кажи къде не бях прав в съветите ми към теб. Бяха искрени.
Не става само с рогата напред.Без опит е трудно. В първите мои постове ти казах, че с това разбиране ще си трошиш главата, и финансите.
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
sasho 28
- специалист
654 мнения в "Ремонт на къща"
sasho 28
- специалист
stenmark написа:Sasho били ми казал колко ти излезна примерно един прозорец.Ако пишеш,дай цена с размер да добия представа.Височина 110см.,широчина 165см.-230лв,дясна лоловина отваряема в двете посоки,лява статична,двоен стъклопакет с ка стъкло/то оскъпява само 20 лв. и няма смисъл да ги икономисваш/,пвц профил,цвят златен дъб.
sasho 28
- специалист
ЧефоС написа:По времето на първите постове не знаех дори как се забърква гипс.Сега,благодарение на интернет,нещата са различни.Няма база за сравнение.Обещал съм ти,че там ще има ВИЛА.Скороboltik написа:Така е бат sasho 28.Много е важно да си разбираш от работата.БравоВиж първите постове, и ще разбереш колко си разбира от работата. Ама, луд умора няма. И трудно си признава грешките.

Тани
- модератор
sasho 28 написа:Ти си жив пример за смисъла на този форум . Целта не е да покажеш колко много знаеш , а да имаш смелостта да кажеш какво не знаеш , за да може да ти се помогне. Най-лесното е да си наемеш майстор, но това напълно противоречи на идеята Направи сам. Вилата може да ти излезе като себестойност колкото ако си си наел майстор, Дори и повече. Но удовлетворението от направеното няма да е същото . И най важното - ти нямаше да си същия - сега знаеш много повече и дори по метода проба/грешка си научил неща , които ще са ти полезни за в бъдеще. А и имаш инструменти , които са си актив за бъдещите ти проекти. Лично за мен ти си постигнал развитие и си имал полза от споделянето на проекта си тук , каквото и да разправят другите участници.Всеки има право на мнение .boltik написа:Така е бат sasho 28.Много е важно да си разбираш от работата.БравоПроблема е не дали разбираш/никой не е роден научен/,а като не разбираш-да не пишеш глупости.
ПП Писали сме заедно:
boltik написа:Бат sasho 28,знаеш ли кое е лошото на бългъринът,че като направи един курник и един кенеф на село,започва да си мисли,че е върхът на сладоледът(голямата работа)А за това си абсолютно прав,че човек се учи докато е жив.Само едно не разбрах,какво точно строиш,ама то и интерес вече загубих.Лошото на българската действителност е , че не е гаранция ,че ако му го беше правил майстор , щеше да е по-добре дори статистически погледнато щеше да е по-зле
Преди няколко дни даваха по телевизията кооперация , която е строена преди по- малко от 10 години , няма все още акт 16 , но вече се разпада!!!
Тема "Ремонт на къща" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература