Понеже почаках докато ми напълнят една туба, а и на жената там и беше скучно та ми разказа какво правят. Според това за какво ще се използва материяла, се импрегнира различно, съответно и цената варира доста. Показа ми дървени колове за БТК, импрегнирани с нещо зелено, като цялата дървесина до сърцевинаа беше на прв поглед пропита от импрегнанта. Могат да импрегнират и дървесина, която ще седи постоянно под вода и тн. като цена ми обяви между 60 и 130 лв на м3 според предназначението на дървесината. За 15 минути толкова разбрах.
Входа на офиса им е точно да камерата за импрегнация и зареждаха греди за покрив.
Та поне 3 метра дълги греди мога да импрегнират без проблем.
Изказа се и доста негативно за Бошемит, който е наводнил железариите. Освенза бубите и червеите, бил отровен и за хората и се продавал само в Румъния, и една две страни още. Може и да е така, а и на инструкциите на накои от препратите им си пише, че не е препоръчителен за жилищни помещения.
Входа на офиса им е точно да камерата за импрегнация и зареждаха греди за покрив.
Та поне 3 метра дълги греди мога да импрегнират без проблем.
Изказа се и доста негативно за Бошемит, който е наводнил железариите. Освенза бубите и червеите, бил отровен и за хората и се продавал само в Румъния, и една две страни още. Може и да е така, а и на инструкциите на накои от препратите им си пише, че не е препоръчителен за жилищни помещения.