Здравейте на всички който се интересуват от строителството с тези панели. Искама да кажа направо ,че ние си построихме къща от ITB панели и много сме доволни . Да ви кажа честно без да се замисляме взехме това решение и не съжаляваме. Стените ги вдигнахме за 10 дни, за един ден наляхме бетона и хоп - готово. Много сме доволни от фирмата която ги произвежда. НО...................
Майката му е добър архитект. Единствената ни грешка беше ,тъпия незнаещ за тази технология архитект ли е.....конструктор ли е ..........незнам какъв беше ...... Заради него толкова фира се хвърли, толкова разходи за нищо. Извинението беше ,че не беше запознат с тази технология и невярвал как ще стане ,та така ни разчерта къщата ,че лошо ми стана / не беше се съобразил с размерите на панелите и оттам се наложи рязане на ъглите и т.н./, така ,че моя съвет е добър архитект. Ще се опитам да кача снимки да видите дза какво става на въпрос.... Чао до скоро !
Имам още снимки, предстои ни вътрешна и външна мазилка, но заради скапан архиткт не останаха пари ....................
Майката му е добър архитект. Единствената ни грешка беше ,тъпия незнаещ за тази технология архитект ли е.....конструктор ли е ..........незнам какъв беше ...... Заради него толкова фира се хвърли, толкова разходи за нищо. Извинението беше ,че не беше запознат с тази технология и невярвал как ще стане ,та така ни разчерта къщата ,че лошо ми стана / не беше се съобразил с размерите на панелите и оттам се наложи рязане на ъглите и т.н./, така ,че моя съвет е добър архитект. Ще се опитам да кача снимки да видите дза какво става на въпрос.... Чао до скоро !
Имам още снимки, предстои ни вътрешна и външна мазилка, но заради скапан архиткт не останаха пари ....................

Прикачен файл
Photo-0081.jpg (77.76 KиБ) Видяна 9124 пъти
Прикачен файл
Photo-0069.jpg (81.52 KиБ) Видяна 9124 пъти
Прикачен файл
PIC_0107.JPG (83.84 KиБ) Видяна 9124 пъти
Прикачен файл
Redene paneli (27).JPG (91.02 KиБ) Видяна 9124 пъти
Прикачен файл
Photo-0048.jpg (97.71 KиБ) Видяна 9124 пъти