Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Новакът - специалист
Мисля да привикам един дърт ибрик за вилата, Майкаму се казва. Няма да го викам за ремонти, а да ми гребе септичната яма с ръце и да я пълни в чували за храна на домашните. Та въпроса ми е, какви лайна обича да яде бабата, лайна от кебапчета или лайна от пържен шаран. Иначе за МайкаМу мисля да му платя с шутове по дъртия смачкан комунярски гъз, неговата мама даеба.
MamaMy - майстор
Явно много бързаш да си идеш от този свят защото всички споменати в поста ти са там и ако искаш да си изпълниш желанията ще трябва да умреш. Не е редно да умираш с пяна на уста и неуредени неща. Като тръгнеш при мен мини през нотариус да си напишеш завещанието (на кого ще оставиш ямата с лайната останала след теб не изгребана), че няма някой върнал се от отвъдното. :devil:
Новакът - специалист
Оказа се, че мамкаму е бабаит с 12 неразкрити убийства зад гърбът си, човекът само се прави на миризлив дюлгерин, всъщност, всеки срещнал се с него изчезва и роднините му после се бият за кирпичените имоти. Леле в какво се забърках, май вече чувам килърския хеликоптер над къщата, а отгоре му го яхнал гореспоменатия пийняк със мотика в ръката и крещи: "Ейся та пратих при майка ми, мама му стара!". Ще взема да се скрия в ямата, ама он ще я засмуче и ще ме намери. Жалко, че споменах мъртви хора, лека им пръст, ама само ако не си беше изтървал заядливия пенсионерски нрав преди 2-3 дни в един коментар, сега нямаше да водим този вече абсурден разговор, нито щеше да има теми за тебе.

Тема "МамаМу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: