Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Новакът - специалист
Мисля да привикам един дърт ибрик за вилата, Майкаму се казва. Няма да го викам за ремонти, а да ми гребе септичната яма с ръце и да я пълни в чували за храна на домашните. Та въпроса ми е, какви лайна обича да яде бабата, лайна от кебапчета или лайна от пържен шаран. Иначе за МайкаМу мисля да му платя с шутове по дъртия смачкан комунярски гъз, неговата мама даеба.
MamaMy - майстор
Явно много бързаш да си идеш от този свят защото всички споменати в поста ти са там и ако искаш да си изпълниш желанията ще трябва да умреш. Не е редно да умираш с пяна на уста и неуредени неща. Като тръгнеш при мен мини през нотариус да си напишеш завещанието (на кого ще оставиш ямата с лайната останала след теб не изгребана), че няма някой върнал се от отвъдното. :devil:
Новакът - специалист
Оказа се, че мамкаму е бабаит с 12 неразкрити убийства зад гърбът си, човекът само се прави на миризлив дюлгерин, всъщност, всеки срещнал се с него изчезва и роднините му после се бият за кирпичените имоти. Леле в какво се забърках, май вече чувам килърския хеликоптер над къщата, а отгоре му го яхнал гореспоменатия пийняк със мотика в ръката и крещи: "Ейся та пратих при майка ми, мама му стара!". Ще взема да се скрия в ямата, ама он ще я засмуче и ще ме намери. Жалко, че споменах мъртви хора, лека им пръст, ама само ако не си беше изтървал заядливия пенсионерски нрав преди 2-3 дни в един коментар, сега нямаше да водим този вече абсурден разговор, нито щеше да има теми за тебе.
MamaMy - майстор
Да те пропусна? Как пък не. Скункс на гезме не е за изтърване. А пък такъв лайнолюб като теб, съвсем. При тая скука във вече осрания ни форум ти си направо като миризма на момина сълза на торище. Само като видях облака мухи лайнарки край теб и реших. Заслужава си да те пусна по канален ред :toimonster: пък дори след това да ме банят. То даже е задължително. След досег с теб трябва да ни дезинфекцират в анти радиационни костюми и пак предполагам смрадта ще остане дълго. :tonqe: :butthead:

Тема "МамаМу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: