Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
Програмата е много умна и може да си направиш точно триизмерно копие на помещението за да видиш дали ще е претрупано и как ще стои в него тавана. Хубаво е като имаш представа какво ще е обзавеждането, кътовете (холна гарнитура с маса, бокс...) защото можеш да акцентираш на тях. От там почвам аз по принцип като правя проект, ако клиента не знае какво иска... и като му дам 2-3 предложения почваме дискусиите и накрая стигаме до истината :)
Пример:
Стоматологичен кабинет, клиента иска скрито осветление и таван.
Правя стандартен проект с два вида скрито - към стените или към центъра на помещението (ф.1 и ф.2)
Вижда ги клиента и казва хубави са но аз видях еди какво си на вълни и ми хареса...правя проект (ф.3), ОК е казва ама едно кръгче ми хареса за над главата на пациента...(ф.4 - малко като на операционна маса ама то почти същото)....Е сега е екстра :)
Така става - уточни си кое къде е, какво ти харесва от фигуративната част - прави или овални форми, дали ще се връзват с обзавеждането и интериора тия форми и .... действай !

Прикачен файл

f4а.jpg
f4а.jpg (22.63 KиБ) Видяна 8108 пъти

Прикачен файл

f4.jpg
f4.jpg (20.05 KиБ) Видяна 8108 пъти

Прикачен файл

f3.jpg
f3.jpg (23.7 KиБ) Видяна 8108 пъти

Прикачен файл

f2.jpg
f2.jpg (20.17 KиБ) Видяна 8108 пъти

Прикачен файл

f1.jpg
f1.jpg (22.25 KиБ) Видяна 8108 пъти
The_FAN - специалист
Цветовете са произволни за да се открояват нивата и фигурите...за да не тръгне темата в тази посока....
The_FAN - специалист
takezo написа:
А програмата е ? :?
Точно по темата...Ето тук е
Takezo Sensey - модератор
The_FAN написа:
takezo написа:
А програмата е ? :?
Точно по темата...Ето тук е

:prayer: :prayer: :prayer:

Благодаря :-D
formulabg - специалист
Ще исползвам темата за да задам един въпрос:
Вчера направих един проект на една стая клиента искаше да не нещо битово ,но стените са страшно криви(от единия краи до другия има 6 - 7 санта вдлъбнатина :-D + вълнообразната форма на стената ) та речих да го направя навсякаде гипсокартон, на едната стена трябва да залепя декоративни камъни, някои може ли да ми кажи дали може да се получи изобщо ???
:)

Прикачен файл

untitled.JPG
ето и проекта
untitled.JPG (54.02 KиБ) Видяна 5476 пъти
The_FAN написа:
mancuzo написа:
Ок. Лошо няма да не ви харесва. Но кое не ви харесва? Формата, дъгите, лампите или разположението на нещата? Дайте някакъв съвет да се пооправи и да ви захаресва.

На тебе харесва ли ти ? Ако да - да не ти пука какво говорят другите.
Аз така правя !
Макар рядко да се случва... ма се случва де ! :lol:
ne
BanoTheWolf - специалист
Здравейте колеги!
На мен проекта ми харесва. Но мисля, че са мн големи прозорците. А иначе формата на тавана е като в Шехерезада :) Въпроса е наистина на теб да ти харесва. С една дума става :wink: Успех!
solo5 - майстор
аз по принцип не харесвам тавани от гипскартон
щото се правят като едновремешните детски аутобани
и събират килограми прах

:lol:

Тема "Проект за окачен таван. Харесва ли ви?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: