Програмата е много умна и може да си направиш точно триизмерно копие на помещението за да видиш дали ще е претрупано и как ще стои в него тавана. Хубаво е като имаш представа какво ще е обзавеждането, кътовете (холна гарнитура с маса, бокс...) защото можеш да акцентираш на тях. От там почвам аз по принцип като правя проект, ако клиента не знае какво иска... и като му дам 2-3 предложения почваме дискусиите и накрая стигаме до истината 
Пример:
Стоматологичен кабинет, клиента иска скрито осветление и таван.
Правя стандартен проект с два вида скрито - към стените или към центъра на помещението (ф.1 и ф.2)
Вижда ги клиента и казва хубави са но аз видях еди какво си на вълни и ми хареса...правя проект (ф.3), ОК е казва ама едно кръгче ми хареса за над главата на пациента...(ф.4 - малко като на операционна маса ама то почти същото)....Е сега е екстра
Така става - уточни си кое къде е, какво ти харесва от фигуративната част - прави или овални форми, дали ще се връзват с обзавеждането и интериора тия форми и .... действай !

Пример:
Стоматологичен кабинет, клиента иска скрито осветление и таван.
Правя стандартен проект с два вида скрито - към стените или към центъра на помещението (ф.1 и ф.2)
Вижда ги клиента и казва хубави са но аз видях еди какво си на вълни и ми хареса...правя проект (ф.3), ОК е казва ама едно кръгче ми хареса за над главата на пациента...(ф.4 - малко като на операционна маса ама то почти същото)....Е сега е екстра

Така става - уточни си кое къде е, какво ти харесва от фигуративната част - прави или овални форми, дали ще се връзват с обзавеждането и интериора тия форми и .... действай !
Прикачен файл
f4а.jpg (22.63 KиБ) Видяна 8108 пъти
Прикачен файл
f4.jpg (20.05 KиБ) Видяна 8108 пъти
Прикачен файл
f3.jpg (23.7 KиБ) Видяна 8108 пъти
Прикачен файл
f2.jpg (20.17 KиБ) Видяна 8108 пъти
Прикачен файл
f1.jpg (22.25 KиБ) Видяна 8108 пъти