• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
simeonov_74 - специалист
Това бяха първите сниимки които ми попаднаха и ги пуснах. Автора на темата, ако беше положил съвсем малко усилие да потърси тук по темите то тази тема нямаше да бъде публикувана от самият него. Монтажа на снимките и обясненията е абсолютно непрофесионален. stenmark да беше намерил подходящата тема и да я пуснеш, а не да се скъсваш да пускаш кухи постове :lol:
dechoоо - специалист
Съгласен съм със, всяка една дума на marto :?
jekasus - майстор
simeonov_74 написа:
Това бяха първите сниимки които ми попаднаха и ги пуснах. Автора на темата, ако беше положил съвсем малко усилие да потърси тук по темите то тази тема нямаше да бъде публикувана от самият него. Монтажа на снимките и обясненията е абсолютно непрофесионален. stenmark да беше намерил подходящата тема и да я пуснеш, а не да се скъсваш да пускаш кухи постове :lol:
В този раздел има само една важна тема.
stenmark - специалист
alfafen,един приятелски съвет преди да започнеш да си правиш тавана помисли ? сигурен ли си че можиш да направиш скарата както трябва,ще можеш ли да го шпакловаш...? Ако не си убеден извикай някой да нямаш дертове после.Само като пример:виждал съм тавани на които дирекните са хванати с пвц дюбел 6/40 ,а има мазилка 2см.момчето не беше чувал за метален дюбел!/да не говорим че не изкъртил мазилката/ Пожелавам ти успех и внимавай кой слушаш.
alfafen - специалист
От автора на темата :!: :!: :!: Мерси :) Така :simeonov_74 "Автора на темата, ако беше положил съвсем малко усилие да потърси тук по темите то тази тема нямаше да бъде публикувана от самият него" . значи аз чета разни работи тук и там и по начало нищо нерабирам от гипскартон. Пуснах тази тема с молба за помощ и ти прати разни линкове които аз до преди ден си мислех че така се прави а в един момент какво стана.че май ти си по некомпетентен и от мен.Не искам да се заяждъм обаче ти знаеш ли как се прави кола? Предполагам да нали малко кит малко шприц и бягай.Да обаче ако ти кажа че не е така :!: Затова аз се допитвам до майсторите тези които знаят тънкостите на занаята .Все пак това е форум ако незнаеш какво значи (Значение на думата форум

мн. форуми, (два) форума, м. Масово представително събиране; събрание, конференция, конгрес. Научен форум. Политически форум.) А ако те мързи да пишеш недей .Колкото и малоумен да ми е въпроса съм сигуриен че и ти от там си почнал. :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
simeonov_74 - специалист
alfafen написа:
Пуснах тази тема с молба за помощ и ти прати разни линкове които аз до преди ден си мислех че така се прави а в един момент какво стана.че май ти си по некомпетентен и от мен.
Виж сега, както казах линковете ги пуснах първите които хванах без да ги разгледам докрай за което се извинявам :wink:

Слушай marto
1. ЦД-тата са през 50см
2. Директните окачвачи са до 90см един от друг.
3. Железни дюбели 6/35 на директните окачвачи
4.Картона 200/120см пенпердикулярно на ЦД-тата
5. Има си специални снадки за ЦД-тата

Прикачен файл

snadka.jpg
Снадка за ЦД
snadka.jpg (5.22 KиБ) Видяна 3370 пъти

Прикачен файл

Tavan.jpg
Tavan.jpg (30.7 KиБ) Видяна 3382 пъти

Прикачен файл

Tavan2.jpg
Tavan2.jpg (26.72 KиБ) Видяна 3382 пъти
marto - специалист
simeonov_74 написа:
Колега не съм коментирал тебе или твоята работа а линка който беше пуснал!!Вече кой там е бил майстора...тогава не е бил майстор че и да му слагат работата във галерията като за пример
simeonov_74 написа:

Слушай marto
1. ЦД-тата са през 50см
2. Директните окачвачи са до 90см един от друг.
3. Железни дюбели 6/35 на директните окачвачи
4.Картона 200/120см пенпердикулярно на ЦД-тата
5. Има си специални снадки за ЦД-тата
Така съм съгласен че работата е свършена професионално и коегата alfafen може спокойно да работи като по шаблон :thumbs:
alfafen - специалист
Mного благодаря за точния и ясен отговор :)
  • 1
  • 2

Тема "Моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: