И на мен не ми се е налагало да чертая, ама от миналата година по това време като ме е захапала тая елипса  и така
 и така

и така
 и така 

и така
 и така 

начертах си както ми показахте овала на първото ниво и си захванах нарязаното UD по чертата и до тук никакви проблеми, но сега като направих второто ниво и си пуснах листите гипсокартон 10 см навсякъде навън от захванатото UD защото мисля борда да ми е 7 см и се опитах да начертая нов овал и само да срежа после картона по чертата ударих на камък
 начертах си както ми показахте овала на първото ниво и си захванах нарязаното UD по чертата и до тук никакви проблеми, но сега като направих второто ниво и си пуснах листите гипсокартон 10 см навсякъде навън от захванатото UD защото мисля борда да ми е 7 см и се опитах да начертая нов овал и само да срежа после картона по чертата ударих на камък  защото не се получава навсякъде еднакъв размер от нарязаното UD на първото ниво (7 см)
 защото не се получава навсякъде еднакъв размер от нарязаното UD на първото ниво (7 см)   кажете как да си го начертая да ми е навсякъде 7 см да се получи нещо подобно
  кажете как да си го начертая да ми е навсякъде 7 см да се получи нещо подобноПрикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл

Прикачен файл
Прикачен файл
 за това не се сетих сам а ще стана и то доста точно
  за това не се сетих сам а ще стана и то доста точно   двамата ми казвате едно и също но по два различни начина но на dechooo ще ми е по труден начина понеже няма да може да се начертае точно до стената а ще е на разтояние от 7 см иначе ще се получи :player: А това с ножчето и трупчето е просто върха
 двамата ми казвате едно и също но по два различни начина но на dechooo ще ми е по труден начина понеже няма да може да се начертае точно до стената а ще е на разтояние от 7 см иначе ще се получи :player: А това с ножчето и трупчето е просто върха   благодаря ви и на двамата и то мн
 благодаря ви и на двамата и то мн  

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: