едра фракция керамзит с много рехава слепка цименто-пясъчна, и в/у него замазката, но и аз съм го правил на малка площ
boreto1 написа:едра фракция керамзит с много рехава слепка цименто-пясъчна, и в/у него замазката, но и аз съм го правил на малка площЗнам какво е керамзит ама по нашия край вече не съм виждал да се предлага. Дори и да намеря и с малко по скъпо но с по голяма здравина ще стане по първоначалната идея с решетъчните тухли и перлита. И като сложиш и хамалогията по подравняването май ще дойде на кантар. И все пак благодаря за предложението
boreto1 написа: Да ти кажа честно и аз повече от балкон не сам заливал с перлит,нека каже някой по-замазките те са с опит и знаят ,с чакъла ако е много дебела замазката сложи ако имаш за икономия ,не за друго.За сега ще чакаме включване от Тани да обясни технологията защото след тухлите тя ме заинтригува най много. А и подравняванео по ниво ще ми е много лесно нищо че имам да пълня на дебело защото от едната страна имам готов борд на ниво и ще ми остане само другата страна да направя майка да се водя по нея. А иначе с тухлите нареждаи пълни фуги после фибрани и пак замазки става дълга и широка.
А Тани ти е писал за полистербетон ,аз не го знам .