Дойде ми следната идея: Изпълнява се нормална циментопясъчна замазка (може да има някаква изолация под нея, да е армирана и тъй нататък, но не това е важното в идеята). Изчаква се да изсъхне примерно месец (според мнението на доста уважавани от мен хора при 5-6 сантиметра дебелина това време не е достатъчно за да изсъхне до влажност за полагане на естествен паркет). Тогава върху нея се изпълнява мазана хидроизолация с лента по ъглите.
Какво целя да постигна - да съм сигурен че върху така изпълнената замазка мога да положа естествен паркет и да съм абсолютно сигурен за липсата на влага непосредствено под него.
Проблеми, които виждам на първо четене:
- може ле да се залепи паркетът върху мазаната хидроизолация /евентуално за да съм сигурен мога да положа бетон контакт под изолацията, върху замазката/?
- може ли да се постигне равна повърхност при изпълнение на мазана хидроизолация (предполага се, че замазката е с равна повърхност)
дайте всякакви мнения, че май взех да клоня към това решение
Какво целя да постигна - да съм сигурен че върху така изпълнената замазка мога да положа естествен паркет и да съм абсолютно сигурен за липсата на влага непосредствено под него.
Проблеми, които виждам на първо четене:
- може ле да се залепи паркетът върху мазаната хидроизолация /евентуално за да съм сигурен мога да положа бетон контакт под изолацията, върху замазката/?
- може ли да се постигне равна повърхност при изпълнение на мазана хидроизолация (предполага се, че замазката е с равна повърхност)
дайте всякакви мнения, че май взех да клоня към това решение