stokie написа:Ако бачкаш по частните къщи....
безжичен винтовер DeWalt, това е наи-често срещаното и единствено от мене в UK стрителството

stokie написа:Ако бачкаш по частните къщи....
безжичен винтовер DeWalt, това е наи-често срещаното и единствено от мене в UK стрителството
Toshkata написа:Здравейте колеги, имам нужда от такъв вид пистолет, който забива пирони в бетон, но много държа на качествтото при монтажа и надеждността, понеже строим скъпи и луксозни къщи.
Колеги много ми хвалят някакъв модел на немската фирма БЕА, защото бил по-надежден и с по-добър сървиз. Някой от вас има ли впечатления от тази марка и конкретно този модел уред, защото аз не съм запознат с марката, а била стара и с традиции.
Благодаря ви предварително за всяка информация.
Toshkata написа:Здравейте колеги, имам нужда от такъв вид пистолет, който забива пирони в бетон, но много държа на качествтото при монтажа и надеждността, понеже строим скъпи и луксозни къщи....Нали знаете,че pesho има всичко,за което се сещате-дори и това,за което не се сещате... виж в "продавам"..темата е :"..за професионалисти...пак.."..Ебати пича....
Колеги много ми хвалят някакъв модел на немската фирма БЕА, защото бил по-надежден и с по-добър сървиз. Някой от вас има ли впечатления от тази марка и конкретно този модел уред, защото аз не съм запознат с марката, а била стара и с традиции.
Благодаря ви предварително за всяка информация.
bad to the bone написа:Единствените фенове на макитата са фиксерите.При тях всичко е макита,и все пак лазерите им са на DeWalt в 90% от случаите.Останалите хора които работят по сайтовете си ползват инструменти от различни марки...не бих казал че макитата преобладаваПрав си дори когато си седнал
(фиксери-хора които поставят гипсокартон)
bad to the bone написа: (фиксери-хора които поставят гипсокартон)Ти май не си fixer,щото аз съм...Фиксер не е човек,който поставя гипсокартон,а човек който фиксира нещо-т.е.прави нещата да стоят правилно,красиво,дълговечно..значи човек,който еднакво добре работи и с главата и с ръцете-въобще знае кво прави..и НИЕ ако не сме намерили най-добрия инструмент-то не знам....MAKITA-номер 1 при съотношението цена-качество..P.S.Ти кво работиш..?
Toshkata написа:Усетих сарказъм...питаш казваме ти а ти веднага да се заровиш в нета да ни обориш думичките - като казвам традиции нямам предвид кога е основана - то и Каменица е от 1882-ра ма не е Tuborg....не знам от колко време си в строителството но Хилти до такава степен беше обсебило народа че на всяка машина дето дупчи и кърти й викаха Хилти вместо къртач....ето за тези традиции говоря - изпитано качество...The_FAN написа:Аз лично ти препоръчвам HILTI...ето това е марка с традицииСега си направих труда да поразровя из интернет - ХИЛТИ е основана през 1947г., а немската компания - през 1910г. Това относно традициите...
Имат варианти с газов пълнител....чакаи да се сетя преди 3 месеца им бях в магазина....пистолета, 10 000 пирона и газ за 10 000 удара към 4 000 лв. и така пистолета ти стъпва на 2 800лв. А ако си вземеш поотделно бая отгоре идваше....но са жестоки
![]()
[/color]
Аз се интересувам някой има ли преки впечатления и директно сравнявал ли е в работата различните продукти на различните марки, защото тук ми оферират много приемливи условия и цени, та искам да се ориентирам... А нямам лични впечатления - знаете как е - всеки си хвали неговото. Затова питам тук - гледам, че ги ползвате редовно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: