• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20
pesho - специалист
stokie написа:

безжичен винтовер DeWalt, това е наи-често срещаното и единствено от мене в UK стрителството :)
Ако бачкаш по частните къщи.... :?
понятно почти все по данной теме
Последна промяна от Toshkata на съб дек 26, 2009 2:37 pm, променено общо 2 пъти.
The_FAN - специалист
Toshkata написа:
Здравейте колеги, имам нужда от такъв вид пистолет, който забива пирони в бетон, но много държа на качествтото при монтажа и надеждността, понеже строим скъпи и луксозни къщи.
Колеги много ми хвалят някакъв модел на немската фирма БЕА, защото бил по-надежден и с по-добър сървиз. Някой от вас има ли впечатления от тази марка и конкретно този модел уред, защото аз не съм запознат с марката, а била стара и с традиции.

Благодаря ви предварително за всяка информация.

Аз лично ти препоръчвам HILTI...ето това е марка с традиции :)
Имат варианти с газов пълнител....чакаи да се сетя преди 3 месеца им бях в магазина....пистолета, 10 000 пирона и газ за 10 000 удара към 4 000 лв. и така пистолета ти стъпва на 2 800лв. А ако си вземеш поотделно бая отгоре идваше....но са жестоки
:supz: :prayer:
pesho - специалист
Toshkata написа:
Здравейте колеги, имам нужда от такъв вид пистолет, който забива пирони в бетон, но много държа на качествтото при монтажа и надеждността, понеже строим скъпи и луксозни къщи.
Колеги много ми хвалят някакъв модел на немската фирма БЕА, защото бил по-надежден и с по-добър сървиз. Някой от вас има ли впечатления от тази марка и конкретно този модел уред, защото аз не съм запознат с марката, а била стара и с традиции.

Благодаря ви предварително за всяка информация.
...Нали знаете,че pesho има всичко,за което се сещате-дори и това,за което не се сещате... виж в "продавам"..темата е :"..за професионалисти...пак.."..Ебати пича....
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на ср ное 11, 2009 12:04 am, променено общо 1 път.
radoraev - специалист
bad to the bone написа:
Единствените фенове на макитата са фиксерите.При тях всичко е макита,и все пак лазерите им са на DeWalt в 90% от случаите.Останалите хора които работят по сайтовете си ползват инструменти от различни марки...не бих казал че макитата преобладава
(фиксери-хора които поставят гипсокартон)
Прав си дори когато си седнал
Макита и Девалт
Това е истината
pesho - специалист
bad to the bone написа:
(фиксери-хора които поставят гипсокартон)
Ти май не си fixer,щото аз съм...Фиксер не е човек,който поставя гипсокартон,а човек който фиксира нещо-т.е.прави нещата да стоят правилно,красиво,дълговечно..значи човек,който еднакво добре работи и с главата и с ръцете-въобще знае кво прави..и НИЕ ако не сме намерили най-добрия инструмент-то не знам....MAKITA-номер 1 при съотношението цена-качество..P.S.Ти кво работиш..?
мне понятно почти все по этой теме
Последна промяна от Toshkata на съб дек 26, 2009 2:34 pm, променено общо 2 пъти.
pesho - специалист
би ли дал линк към тази немска фирма-никога не съм ги чувал и ме заинтригува,да видя за кво става на въпрос...
The_FAN - специалист
Toshkata написа:
The_FAN написа:
Аз лично ти препоръчвам HILTI...ето това е марка с традиции :)
Имат варианти с газов пълнител....чакаи да се сетя преди 3 месеца им бях в магазина....пистолета, 10 000 пирона и газ за 10 000 удара към 4 000 лв. и така пистолета ти стъпва на 2 800лв. А ако си вземеш поотделно бая отгоре идваше....но са жестоки
:supz: :prayer: [/color]
Сега си направих труда да поразровя из интернет - ХИЛТИ е основана през 1947г., а немската компания - през 1910г. Това относно традициите...
Аз се интересувам някой има ли преки впечатления и директно сравнявал ли е в работата различните продукти на различните марки, защото тук ми оферират много приемливи условия и цени, та искам да се ориентирам... А нямам лични впечатления - знаете как е - всеки си хвали неговото. Затова питам тук - гледам, че ги ползвате редовно.
Усетих сарказъм...питаш казваме ти а ти веднага да се заровиш в нета да ни обориш думичките - като казвам традиции нямам предвид кога е основана - то и Каменица е от 1882-ра ма не е Tuborg....не знам от колко време си в строителството но Хилти до такава степен беше обсебило народа че на всяка машина дето дупчи и кърти й викаха Хилти вместо къртач....ето за тези традиции говоря - изпитано качество...
Като цяло много скъпи впечатления очакваш... две машини за 5-6 хиляди лева използвани от един човек за да не е ситуацията всеки си хвали неговото...
Моя съвет е да сравниш характеристиките и да прецениш по този признак и от финансова гледна точка, но честно да ти кажа SPLIT-a на Pesho хич не е за подценяване....Успех в дилемата !

P.S.: Нямам нищо общо с Hilti, дори нямам тяхна машина, (работя изцяло с Макита), но ако имам парите за машина като тази която искаш, и я ползвам често - няма и да се замислям !
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: