Здравейте, имам винтоверта от около 2 години, купен е на промо с цял куфар инструменти -
. Проблема ми с него е пряко свързан с батерията, слагам я на зарядно ( което пише че е 18v 350mA ) което си беше към нея в куфара и чакам да зареди. Има два светодиода на зарядното - червена и зелена. И двете светят постоянно и така вече почти 24 часа
. От приятели знам че за няколко часа се зареждат тея батерии а моята не показва че е заредена дори след като я оставя цял ден? В момента и зарядното и батерията са позагряти и все още си светят двата диода ( аз си мисля че червения ще изгасне като се зареди? ) на зарядката. Това ми е третото зареждане на батерията от както го имам куфара и честно казано никога не съм виждал да гасне червената индикация, оставял съм го най-много 5-6 часа и като видях че не дава индикация че е заредена я изключих със съмнение за развален датчик за зареждането. Общо взето ме интересува това нещо до каква степен е ненормално - за 24 часа да не ми се зареди батерията? След 5 часа заряд си имаше достатъчно ток да си свърша работата - 10-на видийки на талашит и следващото ползване след 3-4 месеца успях да навия 1-2 видийки и падна батерията. Ето и снимка на моделите на батерията и зарядката 
Последен въпрос - да изключвам ли зарядното или да изчакам да видя кога ще изключи ( ако го направи изобщо ), да не стане някоя беля?

Последен въпрос - да изключвам ли зарядното или да изчакам да видя кога ще изключи ( ако го направи изобщо ), да не стане някоя беля?