• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Ronin - специалист
Днес и аз си купих този бош от Киров за 208 лв....и хората ми направиха много подаръци...оригинални защитни очила бош тъмни и светли в оригинално калъфче за колан и радиоуправляема кола мерцедес с дистанционно за малкия ми син... рекламна с надпис девалт много дискове за метал .....направо не е за вярване а модела е GWS 11-125 CI...много ме трогнаха в Киров..направо ме спечелиха за редовен клиент......евала...не им правя реклама..просто ме очароваха днес....
Изображение

Много здраво върти...ниско ниво на шум ...няма вибрации и работи мазно без биене...спаркито М1050Е отива в мазето.......Sparky незнам колко тежи но ми скъсваше ръцете...бие здраво и вибрира и вие на умряло ама си бачка ...но тоя бош.....имам и 6-115 но е по слабичък.....
Изображение
Минал си се! От другата седмица ще правят и свирки на който влезе в магазините им, а пък който си купи нещо - и друго ще получава :rolleyes:
Ronin - специалист
Marina LTD написа:
Минал си се! От другата седмица ще правят и свирки на който влезе в магазините им, а пък който си купи нещо - и друго ще получава :rolleyes:
До другата седмица ще съм му избил парите...... :lol: и от втората седмица ще работи за МЕН....той започна да работи от днес за каузата....тъй че......няма минавка
rolls - специалист
Ronin написа:
Днес и аз си купих този бош от Киров за 208 лв....и хората ми направиха много подаръци...оригинални защитни очила бош тъмни и светли в оригинално калъфче за колан и радиоуправляема кола мерцедес с дистанционно за малкия ми син... рекламна с надпис девалт много дискове за метал .....направо не е за вярване а модела е GWS 11-125 CI...много ме трогнаха в Киров..направо ме спечелиха за редовен клиент......евала...не им правя реклама..просто ме очароваха днес....
Изображение
И аз да се похваля. Из оня ден взех "по-големия брат" на твоя - GWS 14-125 CIE. Доста добра машинка. На промоция с 25 диска от тънките - 269 лева, ама ми го намалиха на 225. Контрол на оборотите си има ... абе много съм доволен :-D

Прикачен файл

Bosch GWS 14-125 CIE.jpg
Bosch GWS 14-125 CIE.jpg (24.76 KиБ) Видяна 5884 пъти
Ronin - специалист
преди 10 мин. рязах на комшията металната каса за езика на бравата........Има нова врата ....удоволствие е само да му развия дългия гумен кабел........а като развърти се чува въздуха за охлаждането който продухва мотора.....1400 вата е моя объркал съм и снимката и аз съм го прекръстил но е без регулиране на оборотите.......само CI......Страшна машинка...както казах имам и 6-115 на бош 115 мм....имам и 230 мм макита 2200 вата....
Изображение чисто нов ....не съм го вкарал в бой още освен за пробата....пробвах и макита на 125 мм....но тоя бош е просто .............на спаркито горе от снимката има рег. на оборотите но никога не съм го ползвал.......!

rolls.....с здраве да си я ползваш и да я пазиш от зли погледи че по обектите ....да не проходи сама.......и да донесе мн.парички...

п.с Сетих се къде съм ползвал рег.на оборотите....на един обект бяхме опънали 14 км... :lol: захранващ кабел 1.5 кв. мм като го бяхме разделили на три т.е. през 5 км....има ел.табло...и там се захранват едни устройства с мижава консумация..но се наложи да преправяме едно ел.табло и генератора го нямаше та се включихме в този кабел и шлайфа не тръгна та там на най-ниска скорост и помощ с ръка да развърти диска и постепенно с степените докъто достигне мах.... :-D
  • 1
  • 2

Тема "Bosch - GWS 14-125 CI или Sparky - MB 1400CE Plus" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: