Днес и аз си купих този бош от Киров за 208 лв....и хората ми направиха много подаръци...оригинални защитни очила бош тъмни и светли в оригинално калъфче за колан и радиоуправляема кола мерцедес с дистанционно за малкия ми син... рекламна с надпис девалт много дискове за метал .....направо не е за вярване а модела е GWS 11-125 CI...много ме трогнаха в Киров..направо ме спечелиха за редовен клиент......евала...не им правя реклама..просто ме очароваха днес....

Много здраво върти...ниско ниво на шум ...няма вибрации и работи мазно без биене...спаркито М1050Е отива в мазето.......Sparky незнам колко тежи но ми скъсваше ръцете...бие здраво и вибрира и вие на умряло ама си бачка ...но тоя бош.....имам и 6-115 но е по слабичък.....

Много здраво върти...ниско ниво на шум ...няма вибрации и работи мазно без биене...спаркито М1050Е отива в мазето.......Sparky незнам колко тежи но ми скъсваше ръцете...бие здраво и вибрира и вие на умряло ама си бачка ...но тоя бош.....имам и 6-115 но е по слабичък.....