rolls написа:... Аз съм доволен и от Макита Немезис ...А те се правят от Дребо

rolls написа:... Аз съм доволен и от Макита Немезис ...А те се правят от Дребо
VLADO66 написа:Не споря. Не знаех това ...rolls написа:... Аз съм доволен и от Макита Немезис ...А те се правят от Дребо
stefan_mil4ev написа:Ами аз съм просто бачкаторКато знам качеството на бетона,който се ползва основно по морето, а ти явно се подвизаваш там , ми е много странно какви са тия премеждия, които имаш.Не си струва да инвестирам в уред който трудно ще ми се изпати. В момента купувам бургии защото се събраха доста счупени и вече трябва аз да си ги възстановявам. За това искам да мина по - тънко. Явно качеството е доста намалено. Ще търся тези с четирите резеца на райдър и да видим какво ще стане, че и на мен взе да ми писва.
rolls написа:Така е! Дребо прави свредлата на Макита, които започват с Р-12345 и В-12345/Nemesis/.VLADO66 написа:Не споря. Не знаех това ...rolls написа:... Аз съм доволен и от Макита Немезис ...А те се правят от Дребо
Макар, че като се замисля май бях гледал 2 едни и същи реклами, само че на различни фирми.
Едната беше на Макита, а другата явно е била на ДреБо ...
rolls написа:Свредлата на HAWERА X5L са със същата реклама като свредлата на BOSCH същия модел или по-точно обратно, понеже са производство на HAWERA.VLADO66 написа:Не споря. Не знаех това ...rolls написа:... Аз съм доволен и от Макита Немезис ...А те се правят от Дребо
Макар, че като се замисля май бях гледал 2 едни и същи реклами, само че на различни фирми.
Едната беше на Макита, а другата явно е била на ДреБо ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: