Ел. инструментите. Консумативи.
VLADO66 - майстор
rolls написа:
... Аз съм доволен и от Макита Немезис ...
А те се правят от Дребо :)
rolls - специалист
VLADO66 написа:
rolls написа:
Не споря. Не знаех това ...
Макар, че като се замисля май бях гледал 2 едни и същи реклами, само че на различни фирми.
Едната беше на Макита, а другата явно е била на ДреБо ... :?
stefan_mil4ev - специалист
Ами аз съм просто бачкатор :-D Не си струва да инвестирам в уред който трудно ще ми се изпати. В момента купувам бургии защото се събраха доста счупени и вече трябва аз да си ги възстановявам. За това искам да мина по - тънко. Явно качеството е доста намалено. Ще търся тези с четирите резеца на райдър и да видим какво ще стане, че и на мен взе да ми писва.
Avas_co - майстор
stefan_mil4ev написа:
Ами аз съм просто бачкатор :-D Не си струва да инвестирам в уред който трудно ще ми се изпати. В момента купувам бургии защото се събраха доста счупени и вече трябва аз да си ги възстановявам. За това искам да мина по - тънко. Явно качеството е доста намалено. Ще търся тези с четирите резеца на райдър и да видим какво ще стане, че и на мен взе да ми писва.
Като знам качеството на бетона,който се ползва основно по морето, а ти явно се подвизаваш там , ми е много странно какви са тия премеждия, които имаш.
По морето (слънчев бряг и околия ) ми се е случвало да направя 5-6 шахти(асансьорни) с едно свредло, а нормално ги хвърлям на една шахта(200+ дупки фи 12), случвало се е и една да не мога да изкарам(зверски качествен бетон, съпроводен с много псувни),че анкерите едва влизат след зверски бой, това с качествени свредла и с една и съща марка такива(DREBO).
Та почва да ме съмнява, че шефа ти взима някакви пълни боклуци.
stefan_mil4ev - специалист
Във Влас се подвизавам :-D Качеството на строежа е на голямо ниво. Арамурите са през 10см, даже арматурата на стъпалата я нивелираха. И аз взех натам да се съмнявам, че май качестовото на бургиите не е кой знае какво. Колегите доста рядко чупят, а аз се арматури улучвам :axe:
Kumay - майстор
rolls написа:
VLADO66 написа:
rolls написа:
Макар, че като се замисля май бях гледал 2 едни и същи реклами, само че на различни фирми.
Така е! Дребо прави свредлата на Макита, които започват с Р-12345 и В-12345/Nemesis/.
Серията D-12345 е по-евтина и не се прави от Дребо.
anabolicbeast - специалист
rolls написа:
VLADO66 написа:
rolls написа:
Свредлата на HAWERА X5L са със същата реклама като свредлата на BOSCH същия модел или по-точно обратно, понеже са производство на HAWERA.
https://www.youtube.com/watch?v=WXDoYxfskSQ
VLADO66 - майстор
Тяхно производство са.Металургията и ноу хау-то свързано с производството на твърдосплавни инструменти е толкова обширна и капиталоемка колкото и производстмото на ел.инструменти и инвестирането от страна на Бош,Макита или др.марка в тази дейност е нерационално,вместо да го поръчат на утвърден производител.
tanosliven - специалист
Аз изобщо не гледам каква марка са и не ме интересува и за толкова години имам много малко счупени бургии.Та искам да кажа че не са виновни бургиите ! :partyman:
ferrari4456 - специалист
Ако правиш по 4-5 дупки на година е ясно, че почти няма да чупиш свредла...

Тема "Въпрос за бургиите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: