пон яну 21, 2019 7:57 ammarin_ks написа: Здравейте колеги,Ти нали знаеш че на К3 се върти накрайника за по голяма струя и засмукване на препарат. На К1 не се върти.
имам водоструйка Керхер от около 3 години К3. Самата водоструйка си работи добре но имам проблем с накрайника или дюза, или там както се казва. Взех друг накрайник от К1 и струята е доста по силна та оттам изхождам, че моята не работи. Разглобих я но освен едно О-пръстенче друго нямаше и след смяната му нищо не се промени. Благодарен съм за съвет какъв може да е проблема.
пон яну 21, 2019 8:35 amgnt69 написа:Да знам. Ползвал съм го веднъж, когато беше съвсем нова. Оттогава стои винаги на макс. След това си взех едно малко пистолетче за безконтактното за образуване на пяна. Пак е на Керхер. Само да кажа докато мия от върха на дюзата се чува едно свистене на вода което не го е имало и също го няма когато сложа малкия накрайник.пон яну 21, 2019 7:57 ammarin_ks написа: Здравейте колеги,Ти нали знаеш че на К3 се върти накрайника за по голяма струя и засмукване на препарат. На К1 не се върти.
имам водоструйка Керхер от около 3 години К3. Самата водоструйка си работи добре но имам проблем с накрайника или дюза, или там както се казва. Взех друг накрайник от К1 и струята е доста по силна та оттам изхождам, че моята не работи. Разглобих я но освен едно О-пръстенче друго нямаше и след смяната му нищо не се промени. Благодарен съм за съвет какъв може да е проблема.
пон яну 21, 2019 8:44 ammarin_ks написа: Да знам. Ползвал съм го веднъж, когато беше съвсем нова. Оттогава стои винаги на макс. След това си взех едно малко пистолетче за безконтактното за образуване на пяна. Пак е на Керхер. Само да кажа докато мия от върха на дюзата се чува едно свистене на вода което не го е имало и също го няма когато сложа малкия накрайник.Според мен е заседнала в някакво средно положение. Пробвай да раздвижиш.
пон яну 21, 2019 8:51 amgnt69 написа:пон яну 21, 2019 8:44 ammarin_ks написа: Да знам. Ползвал съм го веднъж, когато беше съвсем нова. Оттогава стои винаги на макс. След това си взех едно малко пистолетче за безконтактното за образуване на пяна. Пак е на Керхер. Само да кажа докато мия от върха на дюзата се чува едно свистене на вода което не го е имало и също го няма когато сложа малкия накрайник.Според мен е заседнала в някакво средно положение. Пробвай да раздвижиш.
[/quote
Ще се пробвам да направя нещо. В момента е пред мен и се съмнявам, самата дюза ляга плътно. Ще опитам нещо да подложа и ще пиша какво е станало.
чет яну 24, 2019 9:45 ammarin_ks написа: Здравейте, опитах няколко варианта, за да се подобри струята, но нищо не става. Все още си е така. Явно май май ще се отиде на вариант на нов накрайник и ще задам въпрос към някои сервиз откъде идва проблема. Ако някои се сети за нещо свързано с подобряването на работата на накрайника ще се радвам да го сподели и да опитам.......Eто изгледай това видео. ЦЪК
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: