Здравейте колеги,
имам водоструйка Керхер от около 3 години К3. Самата водоструйка си работи добре но имам проблем с накрайника или дюза, или там както се казва. Взех друг накрайник от К1 и струята е доста по силна та оттам изхождам, че моята не работи. Разглобих я но освен едно О-пръстенче друго нямаше и след смяната му нищо не се промени. Благодарен съм за съвет какъв може да е проблема.
Ел. инструментите. Консумативи.
kozl
- майстор
26 мнения в "Проблем с водоструйка Керхер"
gnt69
- майстор
пон яну 21, 2019 7:57 ammarin_ks написа: Здравейте колеги,Ти нали знаеш че на К3 се върти накрайника за по голяма струя и засмукване на препарат. На К1 не се върти.
имам водоструйка Керхер от около 3 години К3. Самата водоструйка си работи добре но имам проблем с накрайника или дюза, или там както се казва. Взех друг накрайник от К1 и струята е доста по силна та оттам изхождам, че моята не работи. Разглобих я но освен едно О-пръстенче друго нямаше и след смяната му нищо не се промени. Благодарен съм за съвет какъв може да е проблема.
marin_ks
- специалист
пон яну 21, 2019 8:35 amgnt69 написа:Да знам. Ползвал съм го веднъж, когато беше съвсем нова. Оттогава стои винаги на макс. След това си взех едно малко пистолетче за безконтактното за образуване на пяна. Пак е на Керхер. Само да кажа докато мия от върха на дюзата се чува едно свистене на вода което не го е имало и също го няма когато сложа малкия накрайник.пон яну 21, 2019 7:57 ammarin_ks написа: Здравейте колеги,Ти нали знаеш че на К3 се върти накрайника за по голяма струя и засмукване на препарат. На К1 не се върти.
gnt69
- майстор
пон яну 21, 2019 8:44 ammarin_ks написа: Да знам. Ползвал съм го веднъж, когато беше съвсем нова. Оттогава стои винаги на макс. След това си взех едно малко пистолетче за безконтактното за образуване на пяна. Пак е на Керхер. Само да кажа докато мия от върха на дюзата се чува едно свистене на вода което не го е имало и също го няма когато сложа малкия накрайник.Според мен е заседнала в някакво средно положение. Пробвай да раздвижиш.
marin_ks
- специалист
пон яну 21, 2019 8:51 amgnt69 написа:пон яну 21, 2019 8:44 ammarin_ks написа: Да знам. Ползвал съм го веднъж, когато беше съвсем нова. Оттогава стои винаги на макс. След това си взех едно малко пистолетче за безконтактното за образуване на пяна. Пак е на Керхер. Само да кажа докато мия от върха на дюзата се чува едно свистене на вода което не го е имало и също го няма когато сложа малкия накрайник.Според мен е заседнала в някакво средно положение. Пробвай да раздвижиш.
[/quote
Ще се пробвам да направя нещо. В момента е пред мен и се съмнявам, самата дюза ляга плътно. Ще опитам нещо да подложа и ще пиша какво е станало.
marin_ks
- специалист
Здравейте, опитах няколко варианта, за да се подобри струята, но нищо не става. Все още си е така. Явно май май ще се отиде на вариант на нов накрайник и ще задам въпрос към някои сервиз откъде идва проблема. Ако някои се сети за нещо свързано с подобряването на работата на накрайника ще се радвам да го сподели и да опитам.......
kozl
- майстор
Mоята водоструйка на Карчер, не знам какво К е, но има 2 накрайника. Единия лентова струя с регулируема скорост на струята, а другия за конусообразна. Конусообразния струйник по някой път засича и не се върти, съответно струята е с по-ниска скорост на излитане и в права линия. Но за смека на това аз много рядко я ползвам.
kr1100
- майстор
[quote=kozl Конусообразния струйник по някой път засича и не се върти, съответно струята е с по-ниска скорост на излитане и в права линия.
[/quote]
гАко решението е като на голямата водоструйка на Парксайд - една съчма трие и се върти по полиамидна шайба ф около 20-23 мм/ Тънка е и се напуква. Направих си нова шайба на струг.
[/quote]
гАко решението е като на голямата водоструйка на Парксайд - една съчма трие и се върти по полиамидна шайба ф около 20-23 мм/ Тънка е и се напуква. Направих си нова шайба на струг.
gnt69
- майстор
чет яну 24, 2019 9:45 ammarin_ks написа: Здравейте, опитах няколко варианта, за да се подобри струята, но нищо не става. Все още си е така. Явно май май ще се отиде на вариант на нов накрайник и ще задам въпрос към някои сервиз откъде идва проблема. Ако някои се сети за нещо свързано с подобряването на работата на накрайника ще се радвам да го сподели и да опитам.......Eто изгледай това видео. ЦЪК
Тема "Проблем с водоструйка Керхер" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература