Аааа,щото не съм в тая материя с бормашините та затова питам
Сигурно и утре ще има Бош Ферари

Сигурно и утре ще има Бош Ферари

grammo написа:Здравейте нскоро се сдобих с makitta с метален редуктор,направо е пройзведение на искуството неми харесва че е с пласмасов водач за смяна но скоростити но сигорно са го предвидили нарочно японците,искам да попитам как да се грижа за батериите който са ni-mh тъй като в момента не ми е потребен веднъж месечно го зареждам и расреждам,с крушка ли е по добре ако е 12в крушката на 14'4 би трябвало да исдържи после го зареждам и го оставям така,някой казват в хладилник да се държи това пробвано ли е,другото е че патронника му е позаминал и е нужно време да се центрира бургия или накрайник за да не.бие,колко би ми излезнал нов патронник и кам кой да се насоча rhiom добри ли са? Модела е mxt 8444d ,а и ръкохфатка от къде мога да намеря за него,благодаря предварително!Това с гугъл преводач ли е писано?
estorm написа:Хубавец,полезен си ми много,ти хейтър ли си къв си?grammo написа:Здравейте нскоро се сдобих с makitta с метален редуктор,направо е пройзведение на искуството неми харесва че е с пласмасов водач за смяна но скоростити но сигорно са го предвидили нарочно японците,искам да попитам как да се грижа за батериите който са ni-mh тъй като в момента не ми е потребен веднъж месечно го зареждам и расреждам,с крушка ли е по добре ако е 12в крушката на 14'4 би трябвало да исдържи после го зареждам и го оставям така,някой казват в хладилник да се държи това пробвано ли е,другото е че патронника му е позаминал и е нужно време да се центрира бургия или накрайник за да не.бие,колко би ми излезнал нов патронник и кам кой да се насоча rhiom добри ли са? Модела е mxt 8444d ,а и ръкохфатка от къде мога да намеря за него,благодаря предварително!Това с гугъл преводач ли е писано?
Щом не ти трябва какво ти пука за батериите, ръкохватката, патронника и копчето за скорости?
Патронника щом е позаминал грижа нямаш. Потърси друго произведение на изкуството когато ти потрябва винтоверт.
grammo написа:Хубавец, някой виновен ли ти е, че нищо не ти се разбира от писанията?estorm написа:Хубавец,полезен си ми много,ти хейтър ли си къв си?grammo написа:Здравейте нскоро се сдобих с makitta с метален редуктор,направо е пройзведение на искуството неми харесва че е с пласмасов водач за смяна но скоростити но сигорно са го предвидили нарочно японците,искам да попитам как да се грижа за батериите който са ni-mh тъй като в момента не ми е потребен веднъж месечно го зареждам и расреждам,с крушка ли е по добре ако е 12в крушката на 14'4 би трябвало да исдържи после го зареждам и го оставям така,някой казват в хладилник да се държи това пробвано ли е,другото е че патронника му е позаминал и е нужно време да се центрира бургия или накрайник за да не.бие,колко би ми излезнал нов патронник и кам кой да се насоча rhiom добри ли са? Модела е mxt 8444d ,а и ръкохфатка от къде мога да намеря за него,благодаря предварително!Това с гугъл преводач ли е писано?
Щом не ти трябва какво ти пука за батериите, ръкохватката, патронника и копчето за скорости?
Патронника щом е позаминал грижа нямаш. Потърси друго произведение на изкуството когато ти потрябва винтоверт.
grammo написа:Айде стана фен клуб ти тикво какво точно не разбра,тук форум ли е какво е?и тикво във форума какво се прави -споделя се ,исключително пропада тая нация!Мда, доколкото ти схванах полюциите, май ще да си прав.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: