Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Аааа,щото не съм в тая материя с бормашините та затова питам :)
Сигурно и утре ще има Бош Ферари :lol:
grammo - напреднал
Здравейте нскоро се сдобих с makitta с метален редуктор,направо е пройзведение на искуството неми харесва че е с пласмасов водач за смяна но скоростити но сигорно са го предвидили нарочно японците,искам да попитам как да се грижа за батериите който са ni-mh тъй като в момента не ми е потребен веднъж месечно го зареждам и расреждам,с крушка ли е по добре ако е 12в крушката на 14'4 би трябвало да исдържи после го зареждам и го оставям така,някой казват в хладилник да се държи това пробвано ли е,другото е че патронника му е позаминал и е нужно време да се центрира бургия или накрайник за да не.бие,колко би ми излезнал нов патронник и кам кой да се насоча rhiom добри ли са? Модела е mxt 8444d ,а и ръкохфатка от къде мога да намеря за него,благодаря предварително!
estorm - специалист
grammo написа:
Здравейте нскоро се сдобих с makitta с метален редуктор,направо е пройзведение на искуството неми харесва че е с пласмасов водач за смяна но скоростити но сигорно са го предвидили нарочно японците,искам да попитам как да се грижа за батериите който са ni-mh тъй като в момента не ми е потребен веднъж месечно го зареждам и расреждам,с крушка ли е по добре ако е 12в крушката на 14'4 би трябвало да исдържи после го зареждам и го оставям така,някой казват в хладилник да се държи това пробвано ли е,другото е че патронника му е позаминал и е нужно време да се центрира бургия или накрайник за да не.бие,колко би ми излезнал нов патронник и кам кой да се насоча rhiom добри ли са? Модела е mxt 8444d ,а и ръкохфатка от къде мога да намеря за него,благодаря предварително!
Това с гугъл преводач ли е писано?
Щом не ти трябва какво ти пука за батериите, ръкохватката, патронника и копчето за скорости?
Патронника щом е позаминал грижа нямаш. Потърси друго произведение на изкуството когато ти потрябва винтоверт.
grammo - напреднал
estorm написа:
grammo написа:
Щом не ти трябва какво ти пука за батериите, ръкохватката, патронника и копчето за скорости?
Патронника щом е позаминал грижа нямаш. Потърси друго произведение на изкуството когато ти потрябва винтоверт.
Хубавец,полезен си ми много,ти хейтър ли си къв си?
Avas_co - майстор
grammo написа:
estorm написа:
grammo написа:
Хубавец,полезен си ми много,ти хейтър ли си къв си?
Хубавец, някой виновен ли ти е, че нищо не ти се разбира от писанията?
А, и защо реши , че някой ти дължи нещо ?
grammo - напреднал
Айде стана фен клуб ти тикво какво точно не разбра,тук форум ли е какво е?и тикво във форума какво се прави -споделя се ,исключително пропада тая нация!
Avas_co - майстор
grammo написа:
Айде стана фен клуб ти тикво какво точно не разбра,тук форум ли е какво е?и тикво във форума какво се прави -споделя се ,исключително пропада тая нация!
Мда, доколкото ти схванах полюциите, май ще да си прав.
Явно, говориш/пишеш/ на базата на богатия си личен опит.
Chefo77 - майстор
Ами като е форум, ще уважаваш хората, които пишат в него. Неграмотността, освен белег на ниски култура и самоуважение, е и обида към хората, с които комуникираш. На мен ми е под нивото да отговарям на такива писаници, пеедполагам и на колегите също (затова няма отговори), а на теб как не ти е неудобно не зная...
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
... а на теб как не ти е неудобно не зная...
Елементарно - имаме си нова, зелена тиква натикана в kaпут. :-D
:partyman:
stan73 - майстор
И стилът му доста напомня на този на "Фори". След бан-ът е възможно да се подвизава с този ник...

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: