Ел. инструментите. Консумативи.
lov - майстор
Chefo77 написа:
Това късане не се ли лекува с наплюнчване на върха или топване в масло?
Лекува ма до някъде Те мартаците даже накиснати в масло. :) Само едните май бяха на Вюрт се държаха що годе по добре.
fox_vt - майстор
Chefo77 написа:
Точно това имам предвид. Фокси, разочароваш ме, пич ... :wink:

Това е нещо ново за мен определено :? Дайте някоя по добра снимка на такъв винт че на онази снимка не се вижда много много.Ся ще трябва да си търся и такива бургии.Такава видия само с импакт ли се завива?Размер примерно 6*50мм.
lov - майстор
fox_vt написа:
Chefo77 написа:
Точно това имам предвид. Фокси, разочароваш ме, пич ... :wink:

Това е нещо ново за мен определено :? Дайте някоя по добра снимка на такъв винт че на онази снимка не се вижда много много.Ся ще трябва да си търся и такива бургии.Такава видия само с импакт ли се завива?Размер примерно 6*50мм.
Айде сега оправдания тя топлата вода отдавна е измислена. :lol:
Прикачен файл:
vintove-za-direkten-montaj-kama.jpg
vintove-za-direkten-montaj-kama.jpg (34.69 KиБ) Видяна 1820 пъти
То има и друг начин за директен монтаж и е доста по бърз.Нищо не дупчиш. :-D Става за по малко от секунда ама вече не са винтове а пирони. Че и през 6-8мм джилязо :) минават преди да влезе в бетоня.
fox_vt - майстор
Хубаво е когато човек научи нещо ново пък било то старо като света :-D А тези винтове винаги ли са с захващане торкс-и нещо по специфично за него или всеки торкс ще стане.

пп като малък помня че беше много по лесен вариант да дойдат и да ти "гръмнат" релсата на пердето или тялото за луминисцентната лампа на терасата,отколкото да се занимава някой с дюбели :lol: Имате една виртуална :prost: от мен :)
nikolson - майстор
TORX е патентована и запазена марка и си има размери.
Прикачен файл:
torx.PNG
torx.PNG (28.29 KиБ) Видяна 1758 пъти
Това не е цялата таблица.
Chefo77 - майстор
fox_vt написа:
Хубаво е когато човек научи нещо ново пък било то старо като света :-D А тези винтове винаги ли са с захващане торкс-и нещо по специфично за него или всеки торкс ще стане.
Какво всеки винт, и този не прави изключение - завива се с точно определен бит (накрайник). В случая - торкс T30.
fox_vt - майстор
Да за размера торкс ясно мисълта ми беше дали трябва да са нещо усилени но авно не всеки торкс с нужния размер ще стане.
tarlyo - специалист
Само да не е на вюрт. Той става само на техните винтове.
ddnnp - специалист
Здравейте , помогнете малко в избор на винтоверт , ще се ползва предимно за завиване на видии в дърво , :? бюджет около 100-120 лв. , засега избора е м/у това
http://www.praktiker.bg/bg/Cordless-dri ... J/p/473742
и някои от тези 2-та модела http://viki-mashini.com/index.php/vintoverti , или каквото друго предпожите.
Като цяло идеята е да може да завие около 200-250 видии (4х40примерно) с едно зареждане

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: