Chefo77 написа:Това късане не се ли лекува с наплюнчване на върха или топване в масло?Лекува ма до някъде Те мартаците даже накиснати в масло.
 Само едните май бяха на Вюрт се държаха що годе по добре.
  Само едните май бяха на Вюрт се държаха що годе по добре.Chefo77 написа:Това късане не се ли лекува с наплюнчване на върха или топване в масло?Лекува ма до някъде Те мартаците даже накиснати в масло.
 Само едните май бяха на Вюрт се държаха що годе по добре.
  Само едните май бяха на Вюрт се държаха що годе по добре.Chefo77 написа:Точно това имам предвид. Фокси, разочароваш ме, пич ...
 Дайте някоя по добра снимка на такъв винт че на онази снимка не се вижда много много.Ся ще трябва да си търся и такива бургии.Такава видия само с импакт ли се завива?Размер примерно 6*50мм.
 Дайте някоя по добра снимка на такъв винт че на онази снимка не се вижда много много.Ся ще трябва да си търся и такива бургии.Такава видия само с импакт ли се завива?Размер примерно 6*50мм.fox_vt написа:Айде сега оправдания тя топлата вода отдавна е измислена.Chefo77 написа:Точно това имам предвид. Фокси, разочароваш ме, пич ...
Това е нещо ново за мен определеноДайте някоя по добра снимка на такъв винт че на онази снимка не се вижда много много.Ся ще трябва да си търся и такива бургии.Такава видия само с импакт ли се завива?Размер примерно 6*50мм.

Става за по малко от секунда ама вече не са винтове а пирони.  Че и през 6-8мм джилязо
  Става за по малко от секунда ама вече не са винтове а пирони.  Че и през 6-8мм джилязо   минават преди да влезе в бетоня.
  минават преди да влезе в бетоня. А тези винтове винаги ли са с захващане торкс-и нещо по специфично за него или всеки торкс ще стане.
 А тези винтове винаги ли са с захващане торкс-и нещо по специфично за него или всеки торкс ще стане. Имате една виртуална
 Имате една виртуална   от мен
 от мен  
fox_vt написа:Хубаво е когато човек научи нещо ново пък било то старо като светаКакво всеки винт, и този не прави изключение - завива се с точно определен бит (накрайник). В случая - торкс T30.А тези винтове винаги ли са с захващане торкс-и нещо по специфично за него или всеки торкс ще стане.
 бюджет около 100-120 лв. , засега избора е м/у това
 бюджет около 100-120 лв. , засега избора е м/у товаСподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: