Е да де, ама може и 6Х50 и 8Х200 да са.И аз съм чувал, че модела е добър, но нямам преки впечатления.
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI
- майстор
221 мнения в "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ"
EDI
- майстор
За по-сериозни, нещо от този сорт ти трябва според мен - http://tomika.bg/index.php/detail/view/656 .
la_bamz
- специалист
Да доста добра оферата, същата цена, но нов с гаранция. http://www.hhhservice.com/magazin/mashi ... 01f-makita
Kumay
- майстор
EDI написа:Може за цената, аз като пример дадох линка.Това май е останало от коледните промоции при тях, тогава някъде и аз го гледах за 200 лева.За колеги от форума мисля, че ще се намери някоя изостанала бройка TD0101F за 199,00лв.
Има и по-добра машина, ако винтовете са още по-голями
Прикачен файл:
FS2700.jpg (91.89 KиБ) Видяна 3877 пъти
Машината работи като картонаджийска с дълбочинният ограничител и с ограничаване усилието на завиване при голями винтове. Навиването става доста по-бързо и по-лесно, отколкото с TD0101F. Също така и оборотите са подходящи и за самонарезни болтове за покривни конструкции.
Посочените 25Nm да не ви заблуждават! Тествал съм и двете машини - превъзходството на FS2700 е голямо!
MASTER
- специалист
Kumay, моите извинения обаче за масивно дърво ударния винтоверт е незаменим.
За навиване на винтове в метал,в бетон,в дюбели, самопробивни,самонарезни имаш право.
Обаче в дърво бих навивал с посочената от теб машина единствено ако нямам импактен винтоверт под ръка.
Нормалният винтоверт би ги завил по бързо,обаче имам един момент при навиването - когато винта започва да изизсква все по-голямо усилие за да влиза ,тогава бита почва да проявява склонност да превърта,и почва едно яко натискане. Докато при ударния е достатъчно да има качествен хубав бит,и всичко си влиза без усилие до край.
Не знам, вероятно си тествал винтове 3 и 4 мм там няма голямозначени с какво се въртят, опитай да завиеш една серийка от 50 винта 6х160 или нещо по-голямо ,за предпочитане с PZ глава,и ще разбереш какво имам предвид.
За навиване на винтове в метал,в бетон,в дюбели, самопробивни,самонарезни имаш право.
Обаче в дърво бих навивал с посочената от теб машина единствено ако нямам импактен винтоверт под ръка.
Нормалният винтоверт би ги завил по бързо,обаче имам един момент при навиването - когато винта започва да изизсква все по-голямо усилие за да влиза ,тогава бита почва да проявява склонност да превърта,и почва едно яко натискане. Докато при ударния е достатъчно да има качествен хубав бит,и всичко си влиза без усилие до край.
Не знам, вероятно си тествал винтове 3 и 4 мм там няма голямозначени с какво се въртят, опитай да завиеш една серийка от 50 винта 6х160 или нещо по-голямо ,за предпочитане с PZ глава,и ще разбереш какво имам предвид.
Тема "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература