kalpev написа: Пиши отзиви след като поработиш с него, че мнения за тази марка DWT не се срещат често.Аз като Шишо Бакшишо-"За умрелия-или хубаво или нищо"
Собствен опит!!!
Желая ти от сърце дано се случи читав!
kalpev написа: Пиши отзиви след като поработиш с него, че мнения за тази марка DWT не се срещат често.Аз като Шишо Бакшишо-"За умрелия-или хубаво или нищо"
kalpev написа:DWT е голяма марка, само че е позната предимно в Северна Америка.Методи написа: Може и да сбърках но утре ще е мой и вероятно ще е по-добър от ОК-я от Баумакс.Честито, да ти служи дълго и вярно.
Не мисля, че си сбъркал, ще ти свърши работа и изплати.
Пиши отзиви след като поработиш с него, че мнения за тази марка DWT не се срещат често.
naix написа:DWT е голяма марка, само че е позната предимно в Северна Америка.Не бъркай DeWalt с DWT. Повярвай ми нямат нищо общо.
Методи написа:От това, което пише в сайта им става ясно, че централния офис на фирмата е в Швейцария.Офиса им може и да е там, но цялото производство е в Китай.
След като го взех си направих опит.
Първи впечатления.
В бетон работи много леко. Отвор 8 мм. с дълбочина около 6 см. за 15-20 сек. със свредло на Бош.
В речен камък дълбочина на пробиване около 20 мм. горе-долу за същото време.
Не съм напъвал машината защото на този етап не е необходимо.
Машината работи стабилно и няма вибрации.
Убедих се за сетен път, че всяка строителна операция изисква точно определен инструмент, а не какъвто имаме под ръка. Това ще ни спести главоболия и дълги словоизлияния по отношение на майката на някого и ли на нещо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: