Ел. инструментите. Консумативи.
unisex - специалист
kalpev написа:
Пиши отзиви след като поработиш с него, че мнения за тази марка DWT не се срещат често.
Аз като Шишо Бакшишо-"За умрелия-или хубаво или нищо"
Собствен опит!!!
Желая ти от сърце дано се случи читав!
naix - специалист
kalpev написа:
Методи написа:
Може и да сбърках но утре ще е мой и вероятно ще е по-добър от ОК-я от Баумакс.
Честито, да ти служи дълго и вярно.
Не мисля, че си сбъркал, ще ти свърши работа и изплати.

Пиши отзиви след като поработиш с него, че мнения за тази марка DWT не се срещат често.
DWT е голяма марка, само че е позната предимно в Северна Америка.
nikolson - майстор
DWT е голяма марка, само че е позната предимно в Северна Америка.[/quote]

Мисля, че е швейцарска, макар да е абревиатура от Deutsche werkzeug technik.Дали се произвежда в Европа? Не знам.
Методи - специалист
От това, което пише в сайта им става ясно, че централния офис на фирмата е в Швейцария.
След като го взех си направих опит.
Първи впечатления.
В бетон работи много леко. Отвор 8 мм. с дълбочина около 6 см. за 15-20 сек. със свредло на Бош.
В речен камък дълбочина на пробиване около 20 мм. горе-долу за същото време.
Не съм напъвал машината защото на този етап не е необходимо.
Машината работи стабилно и няма вибрации.
Убедих се за сетен път, че всяка строителна операция изисква точно определен инструмент, а не какъвто имаме под ръка. Това ще ни спести главоболия и дълги словоизлияния по отношение на майката на някого и ли на нещо.
rolls - специалист
naix написа:
DWT е голяма марка, само че е позната предимно в Северна Америка.
Не бъркай DeWalt с DWT. Повярвай ми нямат нищо общо.
Методи написа:
От това, което пише в сайта им става ясно, че централния офис на фирмата е в Швейцария.
След като го взех си направих опит.
Първи впечатления.
В бетон работи много леко. Отвор 8 мм. с дълбочина около 6 см. за 15-20 сек. със свредло на Бош.
В речен камък дълбочина на пробиване около 20 мм. горе-долу за същото време.
Не съм напъвал машината защото на този етап не е необходимо.
Машината работи стабилно и няма вибрации.
Убедих се за сетен път, че всяка строителна операция изисква точно определен инструмент, а не какъвто имаме под ръка. Това ще ни спести главоболия и дълги словоизлияния по отношение на майката на някого и ли на нещо.
Офиса им може и да е там, но цялото производство е в Китай.
Относно напъването на машината - недей. Преди години изгорих един подобен перфоратор за няма и час.
Методи - специалист
Здравейте на всички и честита нова година.
Много здраве и щастие. Каквото ви е в главата това да ви е в ръцете.
Захванах се най-после с пробиването на дупките.
Машината работи без проблеми. Не съм й давал време за почивка, та затова може би позагря, точно където е механизма за режимите на работа. Не знам дали е нормално. Нямам опит с други перфоратори. Ръката може да си я държи човек, макар и леко да пари.
Пробих 50 дупки със свредло на Бош, SDS-Plus и мисля, че има още доста хляб в него. Извода ми е, че за по-ненатоварена работа става. За професионална употреба може би е добре професионален инструмент от по-горен ценови клас, та да не си скубем косите после.

Тема "Съвет за перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: