Allan написа:+ 1 за винтоверта и аз имах Деволт, много здрави машини.Благодаря, но този не е Деволт. Нямах парички за Деволт. Този е Стенли.
Ел. инструментите. Консумативи.
greco93
- напреднал
752 мнения в "Да се похваля"
profesionalist_wood
- майстор
Мда и затова ли Стенли вече прадават скапани рендета? 

stan73
- майстор
griffin написа:Ами мойте са някаква куча марка трябваше да си правя инсталация и ги видях в местен магазин за 5евро, мойте нямат ограничителя и не могат да съберат кабел с външната изолация. Преди това слагах инсталация с друг тип стрипер и с тия се родих въпреки че са куча маркаМного подобни на тези си купих преди няколко дни от Лидл за 30 лева, в кутия и с около 200 кабелни обувки, муфи и щепсели. Дано да ги бива.. Има по-истински на доста марки примерно http://www.amazon.co.uk/Stanley-FMHT0-9 ... pping+tool има и в ибей.
Ето и едно видео как се ползват мен това ме нахъса да си ги взема![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E6Nyzq3CzlI[/youtube]
Забравих да добавя работил съм и с подобни на твоите навремето имаше полски подобни и на мен ми бяха неудобни да целя постоянно дупката за съответната дебелина
П.П. Преди малко ги пробвах. Вършат работа, но не ги бива много. Гледах на разни клипове Нипекс (вярно - мноого по-скъпи), лидълските в сравнение с тях - направо не стават...
Последна промяна от stan73 на ср сеп 30, 2015 3:26 pm, променено общо 1 път.
stan73
- майстор
housedoktor написа:Ами аз с нещо ново и лъскаво няма да се похваля.Но със старо и златно - даИ аз имам подобна. Разкошни машини, само който не е пипвал такива, няма как да си представи за какво става дума. Като качество са поне от ранга на Файн (и то от старите...)..Безмилостно тежък и здрав винтоверт Atlas Copco .Нещо не съм впечатлен от модерните и изтънчени винтовертчета
stan73
- майстор
KingLin написа:И аз да покажа колко съм доволен. Понеже както знаем повечето лидълски инструменти са без куфари много се дразнех като трябва да разнасям ударния винтоверт. Та си поръчах едни менташки куфари имитация на Бош и Макита (съответно 5 и 6 лв на бройка) и ето го резултата:Получил си ги вече. Добре са паснали...Зегето не го разнасям много ама пък си заспа в единия куфар сякаш за него е правенПрикачен файл:kufari.jpgНа Бошовския тип му се наложи малко ремоделиране за да влезе пластмасовата форма за винтоверта ама така стана много добре.

rolls
- специалист
stan73 написа:П.П. Преди малко ги пробвах. Вършат работа, но не ги бива много. Гледах на разни клипове Нипекс (вярно - мноого по-скъпи), лидълските в сравнение с тях - направо не стават...Просто да знаеш - Книпекс, не Нипекс.
Марката е немска, а не английска или щатска и затова се К-то се произнася, а не е нямо като в knife и know например.
Ей тия са доста добри, но са сопа откъм цена. Обаче има някой кабели, с които заголвачките, показани в клипа на griffin се справят по-добре.

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература