• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 76
Ел. инструментите. Консумативи.
greco93 - напреднал
Allan написа:
+ 1 за винтоверта и аз имах Деволт, много здрави машини.
Благодаря, но този не е Деволт. Нямах парички за Деволт. Този е Стенли.
EDI - майстор
Те са малко и голямо братче, в общи линии.
greco93 - напреднал
EDI написа:
Те са малко и голямо братче, в общи линии.
Ами да, но пише по сайтовете,че Деволт са една идея по-професионални от Стенли. Те Стенли се водят хоби ли... нз
EDI - майстор
Да, нещо като БОШ-СКИЛ.
Kumay - майстор
Стенли дава името на производители, които да продават под марката Стенли.
По-точно продава името... и те се оправят нататък.
profesionalist_wood - майстор
Мда и затова ли Стенли вече прадават скапани рендета? :?
stan73 - майстор
griffin написа:
Ами мойте са някаква куча марка трябваше да си правя инсталация и ги видях в местен магазин за 5евро, мойте нямат ограничителя и не могат да съберат кабел с външната изолация. Преди това слагах инсталация с друг тип стрипер и с тия се родих въпреки че са куча марка :-D. Има по-истински на доста марки примерно http://www.amazon.co.uk/Stanley-FMHT0-9 ... pping+tool има и в ибей.

Ето и едно видео как се ползват мен това ме нахъса да си ги взема :weedman:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E6Nyzq3CzlI[/youtube]

Забравих да добавя работил съм и с подобни на твоите навремето имаше полски подобни и на мен ми бяха неудобни да целя постоянно дупката за съответната дебелина
Много подобни на тези си купих преди няколко дни от Лидл за 30 лева, в кутия и с около 200 кабелни обувки, муфи и щепсели. Дано да ги бива.

П.П. Преди малко ги пробвах. Вършат работа, но не ги бива много. Гледах на разни клипове Нипекс (вярно - мноого по-скъпи), лидълските в сравнение с тях - направо не стават...
Последна промяна от stan73 на ср сеп 30, 2015 3:26 pm, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
housedoktor написа:
Ами аз с нещо ново и лъскаво няма да се похваля.Но със старо и златно - да :wink: .Безмилостно тежък и здрав винтоверт Atlas Copco .Нещо не съм впечатлен от модерните и изтънчени винтовертчета
И аз имам подобна. Разкошни машини, само който не е пипвал такива, няма как да си представи за какво става дума. Като качество са поне от ранга на Файн (и то от старите...).
stan73 - майстор
KingLin написа:
И аз да покажа колко съм доволен. Понеже както знаем повечето лидълски инструменти са без куфари много се дразнех като трябва да разнасям ударния винтоверт. Та си поръчах едни менташки куфари имитация на Бош и Макита (съответно 5 и 6 лв на бройка) и ето го резултата:
Прикачен файл:
kufari.jpg
Зегето не го разнасям много ама пък си заспа в единия куфар сякаш за него е правен :) На Бошовския тип му се наложи малко ремоделиране за да влезе пластмасовата форма за винтоверта ама така стана много добре.
Получил си ги вече. Добре са паснали... :)
rolls - специалист
stan73 написа:
П.П. Преди малко ги пробвах. Вършат работа, но не ги бива много. Гледах на разни клипове Нипекс (вярно - мноого по-скъпи), лидълските в сравнение с тях - направо не стават...
Просто да знаеш - Книпекс, не Нипекс.
Марката е немска, а не английска или щатска и затова се К-то се произнася, а не е нямо като в knife и know например.

Ей тия са доста добри, но са сопа откъм цена. Обаче има някой кабели, с които заголвачките, показани в клипа на griffin се справят по-добре.

Изображение
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 76

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: