• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
fox_vt - майстор
То може да е вече късно но да си кажа и аз имам същия райдър само че червен,като винтоверт как да е но батерията още като нов не ставаше няколко видии и амин.От 10 те елемента имаше 4 за смяна и това при нов от магазина смятай ги по 4 и нещо лв 5 да са ти калпави и цената им ще е като на целия ти винтоверт.Друго преди започване на работа 3-4 часа зареждане ако те устройва хубу ако не .... щото след 2 дена няма никой.И накрая стигнах до точно тоя на парксайд от лидъл само че беше 70 лв-това са едни от най добре дадените пари за мен.Имаш доста мощ лекота и неграничено време на престой ако ще и догодина да го ползваш вземаш и работиш.И равносметката-50 лв за райдъра щото беше с куфар + 70 лв за парксайда 130 лв а можеше да са само 70 :evil: При теб ще са само 100 и нещо първо райдъра после някой читав :-D
Chefo77 - майстор
ferrari4456 написа:
Със тия неща е...кво съм писал... :-D
За тая стълба съм ги дал преди близо 7години и съм продал апартаментите преди почти 5години.И просто не ми се дават ,какво ще ми даде по-хубавия?Просто ми е тежък синия bosch и е не удобен и ми трябва нещо от ей така ,да не му треперя прах да не му влезе и такива...
След 20мин отивам на пазар и може да го взема :-D
В събота ще ходя до вилата и ще кажа впечатленията...ще го измъча като... :supz:
Ами писал си (поне аз така го разбирам), че е без батерия, зарядно и кутийка битове. И остава въпроса за какво ти е само тялото?
А относно евтиниите измишльотини, мой приятел си купи Агойома (друга известна марка), която не успя да зареди нито веднъж. Един от елементите бил даден на късо. Гаранция на тях, както се сещаш, няма :)
За стълбата беше просто вметка, не ти търся обяснение какво си правиш с парите :)
Не се занимавай с глупости, Парксайда е в пъти по-добре. По-лек, по-мощен, не трябва да виси 7-8-9 часа на зарядното след изтощаване на батерията и определено с добра гаранция.
kuuuuuul - майстор
Взимай тази от Лидъл заслужава си парите,няма да съжаляваш.
profesionalist_wood - майстор
Аз пък си карам с винтоверт на Ферм много години и не е паднала батерията му :partyman:
kalpev - специалист
Chefo77, той си редактира поста след време и недоразумението от без стана с батерия, битове и зарядно.
ferrari4456 написа:
В събота ще ходя до вилата и ще кажа впечатленията...ще го измъча като... :supz:
По-скоро той теб ще те измъчи. Нищо де, всеки има право да си хвърля парите на вятъра. Дори и 27 лв да са.
ferrari4456 - специалист
Абе не го взех ,ходих с един познат ,той вика взимам го ,ама аз се разобедих ,ще видя дали е доволен и ако не е ще е parkside.Има един виброшлайф на parkside в лидл за 31лв ,150W и съм много доволен ,дано ако взема винтоверта и с него да е така... :razz:
Chefo77 - майстор
Аз някъде писах, че колега с който монтираме понякога, си купи такъв. Много подозрително го гледах в началото, обаче върши доста добра работа. И държи батерията, да му се не види. Използва го да завива винтове в стена, в дюбели, в дърво ... в каквото се сетиш. Е, няма хал като Макитата ми, но и цената му е дооооста по-ниска! Затова казах, че е перфектен за парите си! Ако не е и по-добър :)
Не видях, че е ремонтирал поста :)
guroto - специалист
Хайде и аз съм в кюпа,взех си винтоверта от Лидл.Първи впечатления-качествена изработка,много лек,но захвата на дръжката поне на мен ми е малко неудобен.От понеделник нататък ще го пробвам как работи с едни самонарези.
stiv1961 - майстор
Днес ме сърбяха ръцете и отидох в Баумакс да похарча 15 лв. Купих си едно китайче, че ще ми трябва за едни тесни участъци. Имам едно Декерче с умрели акумулатори обаче като се разтърсих не намерих елементи за по- малко от 4 лв. за брой. Като ги умножа по 4 стават 16 лв. Е, сега имам отвертка за 15 кинтара :-D Да ми е честита :partyman:

Прикачен файл

191120121960.jpg
kalpev - специалист
Честита да ти е и със здраве :partyman:
Аз за тесни места си купих такова на AEG, върши добра работа.
Изображение
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: