То може да е вече късно но да си кажа и аз имам същия райдър само че червен,като винтоверт как да е но батерията още като нов не ставаше няколко видии и амин.От 10 те елемента имаше 4 за смяна и това при нов от магазина смятай ги по 4 и нещо лв 5 да са ти калпави и цената им ще е като на целия ти винтоверт.Друго преди започване на работа 3-4 часа зареждане ако те устройва хубу ако не .... щото след 2 дена няма никой.И накрая стигнах до точно тоя на парксайд от лидъл само че беше 70 лв-това са едни от най добре дадените пари за мен.Имаш доста мощ лекота и неграничено време на престой ако ще и догодина да го ползваш вземаш и работиш.И равносметката-50 лв за райдъра щото беше с куфар + 70 лв за парксайда 130 лв а можеше да са само 70
При теб ще са само 100 и нещо първо райдъра после някой читав 
ferrari4456 написа: Със тия неща е...кво съм писал...Ами писал си (поне аз така го разбирам), че е без батерия, зарядно и кутийка битове. И остава въпроса за какво ти е само тялото?![]()
За тая стълба съм ги дал преди близо 7години и съм продал апартаментите преди почти 5години.И просто не ми се дават ,какво ще ми даде по-хубавия?Просто ми е тежък синия bosch и е не удобен и ми трябва нещо от ей така ,да не му треперя прах да не му влезе и такива...
След 20мин отивам на пазар и може да го взема![]()
В събота ще ходя до вилата и ще кажа впечатленията...ще го измъча като...
А относно евтиниите измишльотини, мой приятел си купи Агойома (друга известна марка), която не успя да зареди нито веднъж. Един от елементите бил даден на късо. Гаранция на тях, както се сещаш, няма
За стълбата беше просто вметка, не ти търся обяснение какво си правиш с парите
Не се занимавай с глупости, Парксайда е в пъти по-добре. По-лек, по-мощен, не трябва да виси 7-8-9 часа на зарядното след изтощаване на батерията и определено с добра гаранция.