stancho123 написа:А колко им е гаранцията?Не мисля, че нещо може да навие винт 120мм с лекота
Как ги навива винтовете 5х120мм с лекота или?
В какво дърво?
Меко или?
Защото аз ще ги навивам в греди ,който са на 15години...
Благодаря предварително

Това е най- мощният винтоверт, с който съм работил. Имай впредвид, че не съм професионалист, но често го използвам.
Голямо предимство е, че не е с батерия и мощността му не пада, както и няма нужда от зареждане.
Кабела е 4м и рядко ми се налага да ползвам удължител.
Когато го купувах гаранцията беше 1 год. за фирми и 2 години за частно лице(дали вземаш фактура или не).
Ако си от София ми пиши на л.с. и заповядай с едно парче 15 годишна греда и няколко винта и ще добиеш по-добра представа от 15 страници текст. Тъкмо ще видиш дали отговаря на нуждите ти. Пък може да го изгорим при опита- тъкмо ще си взема нов.

Аз го изгорих, като пробивах дупка в дърво с голяма бургия-12мм май... и бях забравил да го включа на последната степен, която е за пробиване. Не знам дали това беше причината или му беше дошло времето.
Да кажа и нещо отрицателно, за да не ме вземете за агент на Скил-бавните обороти всъщност са доста бързи и спусъка е доста чувствителен- трябваше ми доооста време за да свикна с него. Това е и причината често да го натискам повече и да замазва главите на винтовете, като го изпуснеш.