• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
btt - специалист
stancho123 написа:
А колко им е гаранцията?
Как ги навива винтовете 5х120мм с лекота или?
В какво дърво?
Меко или?
Защото аз ще ги навивам в греди ,който са на 15години...
Благодаря предварително
Не мисля, че нещо може да навие винт 120мм с лекота :) Навива го без да е на ръба на възможностите си. Честно казано изпуска ръката ми, а не винтоверта. За по-големи дължини гледам да взимам винтове с еврейска звезда или шестограм, защото с обикновенна звезда не мога да я удържа и като превърти 1,2 пъти и замазва главата.
Това е най- мощният винтоверт, с който съм работил. Имай впредвид, че не съм професионалист, но често го използвам.
Голямо предимство е, че не е с батерия и мощността му не пада, както и няма нужда от зареждане.
Кабела е 4м и рядко ми се налага да ползвам удължител.

Когато го купувах гаранцията беше 1 год. за фирми и 2 години за частно лице(дали вземаш фактура или не).

Ако си от София ми пиши на л.с. и заповядай с едно парче 15 годишна греда и няколко винта и ще добиеш по-добра представа от 15 страници текст. Тъкмо ще видиш дали отговаря на нуждите ти. Пък може да го изгорим при опита- тъкмо ще си взема нов. :)

Аз го изгорих, като пробивах дупка в дърво с голяма бургия-12мм май... и бях забравил да го включа на последната степен, която е за пробиване. Не знам дали това беше причината или му беше дошло времето.

Да кажа и нещо отрицателно, за да не ме вземете за агент на Скил-бавните обороти всъщност са доста бързи и спусъка е доста чувствителен- трябваше ми доооста време за да свикна с него. Това е и причината често да го натискам повече и да замазва главите на винтовете, като го изпуснеш.
mitko64 - майстор
Тъкмо се бях навил на този Skil 6222 и един коментар тук във форума за пласмасова зъбна предавка окончателно ме отказа. За винтове 5Х120 мисля, че Спарки 101Е, няма да се затрудни. То и моят 100Е завива до 6Х120 без да може да сакрие главата обаче.
gottogetit - специалист
колеги да ви питам кое е по добро от един три-скоростен, ударен, винтоверт "DeWalt" :)
ами.... ДВА винтоверта е по добре :)

Прикачен файл

Image2744.jpg

Прикачен файл

Image2741.jpg

Прикачен файл

Image2745.jpg

Прикачен файл

Image2743.jpg
marmoz - специалист
gottogetit написа:
ДВА винтоверта е по добре
Уф че си ЛАКОМИЯ :-D :)
EDI - майстор
Да са ти честити машинките, колега.Много добър избор. :partyman:
nikolson - майстор
Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.

Мечо Пух
fox_vt - майстор
gottogetit честита придобивка,пробва ли вече да навиваш резби или не си сефтосал още :-D .И все пак я кажи ти май си имал мерак за това комплект от два инструмента още отначало въпреки че на Тани не му се вярва :lol: :lol:
PIP - майстор
gottogetit написа:
колеги да ви питам кое е по добро от един три-скоростен, ударен, винтоверт "DeWalt" :)
По-добре е един комбиниран и един импакт драйвер :wink: импакт драйвера за винтове е много по-лек, по-мощен, по-удобен и т.н...
Иначе честито :)
Тани - модератор
PIP написа:
gottogetit написа:
По-добре е един комбиниран и един импакт драйвер :wink: импакт драйвера за винтове е много по-лек, по-мощен, по-удобен и т.н...
Иначе честито :)
И по-бавен :wink: , което е основния му недостатък! Предимство с бързината има само, ако завива винтове в ламарина да речем или болтове/гайки. Започне ли да удря, вече става много по-бавен от класически винтоверт! Предимство , което не си споменал е малкото усилие, което чувства ръката при завиване с много голямо усилие! И бебе би удържало винтоверта , докато завива винт 6х200 в дърво!
gottogetit - специалист
fox_vt написа:
gottogetit честита придобивка,пробва ли вече да навиваш резби или не си сефтосал още :-D .И все пак я кажи ти май си имал мерак за това комплект от два инструмента още отначало въпреки че на Тани не му се вярва :lol: :lol:
колега аз единия винтоверт го имам от 1 година вече. с него се правят резби но машинката се тормози и не искам да е разваля.
този втори винтоверт е 2 рака , един приятел ми го донесе от Англия , с малко почистване стана като nov.
въпроса за резбите беше дали "IMPACT DRIVER" ще върши по добре работата за нарязване на резби.рових се и се мотах по чужди форуми и мисля че ще е по добре.но скоро сам ще разбера.от опит глава не боли. тези дни чакам да дойде и третата ми машинка :) тогава ще е тествам и ще напиша коментар :)
ето снимки в какво състояние пристигна винтоверта втора ръка, но все пак е 8 паунда :)
всичко се почисти, само старите лепенки ме дразнят. някой знае ли къде може да ми отпечатат лепнещ надпис и да подменя оригиналните.

Прикачен файл

Изображение1261.jpg

Прикачен файл

Изображение1255.jpg

Прикачен файл

Изображение1260.jpg

Прикачен файл

Изображение1262.jpg

Прикачен файл

Изображение1256.jpg
  • 1
  • 50