• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
Spokoiniq - майстор
Аз съм купил от Гошо перфектен ръчен циркуляр, неотварян, а некомпетентното си мнение на новобранец можеш да завреш по избор където слънце не огрява.Ей дееба безработните общаци... :x
LazarGanev - "Велик майстор"
След като отстъпих на Спокойния циркуляра, сега купувам от Гого други две машинки, пък нека гроздето да е кисело за някого.
Spokoiniq - майстор
За което благодаря! :respekt:
rulom - модератор
Спокойно пичове, детето се е напушило :-D...и бих поспорил дали има завод от който излиза бракувана машина...даже и като подарък.На всеки му е ясно че тези "премии" ще бъдат продадени и съответно излагацията и резила ще са по-големи.
Все още не съм видял машина от класа на Спарки която да може да се сравни с тях, по цена и издръжливост!
Ronin - специалист
Спарки имат и хубави неща.....не така.....за колегата драгозов...спарки имат перфоратори които в никакъв случай не са по лоши от хитачи даже напротив.....точно днес оставих в Томика перфоратор спарки на 6 години...за смяна на вретено и натягане на съединител......идея си нямаш колко обекта е направил....и основно работим с 8-10-12 мм...с дължина 400-600 мм...сети се пробиването на един трегер бетон с дебелина 30-40 см.на колко дюбела се равнява а на ден знаеш ли колко дупки се правят за ел.кабели....Всеки работен ден здаваме между 2 и 3 обекта:-D а и преди 6 години имаше ли хитачи та станаха по добри от спарки....не ме разбирай погрешно че не познаваме другите....имаме и хилти,бош,райдер даже и макита няколко модела.......... днес се оборудвахме и с още една макита HR3200C ! :) От утре влиза в бой.......

Изображение

А знаеш ли колега Драгозов колко дупчене,къртене,пробиване,рязане и заварки са нужни за да се направи една трета от това.....та даваш наляво и надясно пример за правенето на изолацийки.... :lol:Не се заяждам ама прекаляваш много често....между другото има и инструмент който е работил тука и е купен от теб....Кракра една......Ако питаш защо променливотоков отговора е защото кракрата работи на всички агрегати без проблем а инвертора е друга работата с агрегатите но ти знаеш ...нали ?
Изображение
EDI - майстор
Елементите от пакета на новия литиев винтоверт на СПАРКИ BR 10,8 Li са същите, които са монтирани на зеления БОШ PSR 300 Li - INR 18650-13P, производство на САМСУНГ - 1,3 Ah.Понеже имам малкия PSR 200 Li и двете батерии в него се представят прекрасно вече 2 години/неговата е 1 Ah/, може да се каже, че що се отнася до акумулаторите на новото СПАРКИ, проблеми явно няма да има.От долу е снимката на зеления PSR 300 Li.
sstambo - специалист
Spokoiniq написа:
Аз съм купил от Гошо перфектен ръчен циркуляр, неотварян, а некомпетентното си мнение на новобранец можеш да завреш по избор където слънце не огрява.Ей дееба безработните общаци... :x
пич това че сьм от скоро вьв форума не ме прави новобранец,и знам много добре какво сьм написал ,аз сьм родом от ловеч и имам доста приятели които работят в спарки по рьководни постове знам много добре за какво става вьпрос ,ще ти кажа и друго до миналата година всеки който иска можеше да си купи всякаква машина от магазина им до портала ,но само в определен ден,сьщите нови ,без гаранция и неизчислени така че не ми говори за неща които незнаеш.
dragozow - майстор
Ronin, никъде не споря че Спарки са лоши. Машината която си показал на снимката не става за изолация заради теглото. Имам щастието и нещастието да наблюдавам какво се ремонтира в сервиза(не само Hitachi, Бош, Макита) и мога да ти кажа че за 8 месеца работа няма да познаеш каква марка е машината от амортизация. Незнанието за работа допринася също за съсипването на дадена стока. Отделно има хора които не си пазят машините и ги е страх да ги почистят. Машината е като колата и жената, иска грижа и не се дава на приятел.
Калояне, пак се отплесна! Кое на снимката е изолацията!? Май пак си получил факс! Пиука ли?
==================
Личните нападки не се толерират!Мнението не е по темата!
Лош старт за начални постове!
модератор
Niky77 - специалист
До sstambo

Много си отворен! Без гаранция да, но бракувани няма! За твоя информация, ако не ме знаеш ще повторя и за теб- продавам и сервизирам Спарки от 11 години! Продал съм и много "подаръци"!Между тях е имало и "преоценени", но това са машини, ходили по панаири и изложби.Моят личен перфоратор БПР240Е е такъв, а няма нищо общо с другите, защото е от прототипите.Купил съм го от човек, на който са го дали вместо пари,а не от завода!

Ако може да ме светнеш, какво означава неизчислени?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: