Аз съм купил от Гошо перфектен ръчен циркуляр, неотварян, а некомпетентното си мнение на новобранец можеш да завреш по избор където слънце не огрява.Ей дееба безработните общаци... 
Ел. инструментите. Консумативи.
Spokoiniq
- майстор
496 мнения в "Инструментите на Sparky - Ловеч"
LazarGanev
- "Велик майстор"
След като отстъпих на Спокойния циркуляра, сега купувам от Гого други две машинки, пък нека гроздето да е кисело за някого.
rulom
- модератор
Спокойно пичове, детето се е напушило
...и бих поспорил дали има завод от който излиза бракувана машина...даже и като подарък.На всеки му е ясно че тези "премии" ще бъдат продадени и съответно излагацията и резила ще са по-големи.
Все още не съм видял машина от класа на Спарки която да може да се сравни с тях, по цена и издръжливост!
Все още не съм видял машина от класа на Спарки която да може да се сравни с тях, по цена и издръжливост!
Ronin
- специалист
Спарки имат и хубави неща.....не така.....за колегата драгозов...спарки имат перфоратори които в никакъв случай не са по лоши от хитачи даже напротив.....точно днес оставих в Томика перфоратор спарки на 6 години...за смяна на вретено и натягане на съединител......идея си нямаш колко обекта е направил....и основно работим с 8-10-12 мм...с дължина 400-600 мм...сети се пробиването на един трегер бетон с дебелина 30-40 см.на колко дюбела се равнява а на ден знаеш ли колко дупки се правят за ел.кабели....Всеки работен ден здаваме между 2 и 3 обекта:-D а и преди 6 години имаше ли хитачи та станаха по добри от спарки....не ме разбирай погрешно че не познаваме другите....имаме и хилти,бош,райдер даже и макита няколко модела.......... днес се оборудвахме и с още една макита HR3200C !
От утре влиза в бой.......

А знаеш ли колега Драгозов колко дупчене,къртене,пробиване,рязане и заварки са нужни за да се направи една трета от това.....та даваш наляво и надясно пример за правенето на изолацийки....
Не се заяждам ама прекаляваш много често....между другото има и инструмент който е работил тука и е купен от теб....Кракра една......Ако питаш защо променливотоков отговора е защото кракрата работи на всички агрегати без проблем а инвертора е друга работата с агрегатите но ти знаеш ...нали ?

А знаеш ли колега Драгозов колко дупчене,къртене,пробиване,рязане и заварки са нужни за да се направи една трета от това.....та даваш наляво и надясно пример за правенето на изолацийки....
EDI
- майстор
Елементите от пакета на новия литиев винтоверт на СПАРКИ BR 10,8 Li са същите, които са монтирани на зеления БОШ PSR 300 Li - INR 18650-13P, производство на САМСУНГ - 1,3 Ah.Понеже имам малкия PSR 200 Li и двете батерии в него се представят прекрасно вече 2 години/неговата е 1 Ah/, може да се каже, че що се отнася до акумулаторите на новото СПАРКИ, проблеми явно няма да има.От долу е снимката на зеления PSR 300 Li.
sstambo
- специалист
Spokoiniq написа:Аз съм купил от Гошо перфектен ръчен циркуляр, неотварян, а некомпетентното си мнение на новобранец можеш да завреш по избор където слънце не огрява.Ей дееба безработните общаци...пич това че сьм от скоро вьв форума не ме прави новобранец,и знам много добре какво сьм написал ,аз сьм родом от ловеч и имам доста приятели които работят в спарки по рьководни постове знам много добре за какво става вьпрос ,ще ти кажа и друго до миналата година всеки който иска можеше да си купи всякаква машина от магазина им до портала ,но само в определен ден,сьщите нови ,без гаранция и неизчислени така че не ми говори за неща които незнаеш.
dragozow
- майстор
Ronin, никъде не споря че Спарки са лоши. Машината която си показал на снимката не става за изолация заради теглото. Имам щастието и нещастието да наблюдавам какво се ремонтира в сервиза(не само Hitachi, Бош, Макита) и мога да ти кажа че за 8 месеца работа няма да познаеш каква марка е машината от амортизация. Незнанието за работа допринася също за съсипването на дадена стока. Отделно има хора които не си пазят машините и ги е страх да ги почистят. Машината е като колата и жената, иска грижа и не се дава на приятел.
Калояне, пак се отплесна! Кое на снимката е изолацията!? Май пак си получил факс! Пиука ли?
==================
Личните нападки не се толерират!Мнението не е по темата!
Лош старт за начални постове!
модератор
==================
Личните нападки не се толерират!Мнението не е по темата!
Лош старт за начални постове!
модератор
Niky77
- специалист
До sstambo
Много си отворен! Без гаранция да, но бракувани няма! За твоя информация, ако не ме знаеш ще повторя и за теб- продавам и сервизирам Спарки от 11 години! Продал съм и много "подаръци"!Между тях е имало и "преоценени", но това са машини, ходили по панаири и изложби.Моят личен перфоратор БПР240Е е такъв, а няма нищо общо с другите, защото е от прототипите.Купил съм го от човек, на който са го дали вместо пари,а не от завода!
Ако може да ме светнеш, какво означава неизчислени?
Много си отворен! Без гаранция да, но бракувани няма! За твоя информация, ако не ме знаеш ще повторя и за теб- продавам и сервизирам Спарки от 11 години! Продал съм и много "подаръци"!Между тях е имало и "преоценени", но това са машини, ходили по панаири и изложби.Моят личен перфоратор БПР240Е е такъв, а няма нищо общо с другите, защото е от прототипите.Купил съм го от човек, на който са го дали вместо пари,а не от завода!
Ако може да ме светнеш, какво означава неизчислени?
Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература