Тая теория сега ли я измисли или някой глас ти говори отнякъде  
 Днес бях във вкъщи и докато се мотах в хола да сглобявам шкафове със два винтоверта,някак си ми беше адски удобно за разлика от предния път когато бях със един винтоверт и дрелка.А после като се преместих в кухнята за монтажа удобството също си остана.Ако ще развивам удължител у дома ще го развия навсякъде.Ел уреда е подходящ там където не се движиш много,на всякъде другаде батерия.

Ел. инструментите. Консумативи.

fox_vt 

- майстор			

2847 мнения в "Винтоверти"

marian1 

- майстор			

Здравейте и аз имам няколко въпроса и мита за разбиване
1. Батериите - ЛиЙон - как е най-добре да се съхраняват - заредени до горе, на половина или напълно разредени
2. Веднага ли след тежки натоварване и разряд на батерията да се слага на зарядното батерията, или да се изчака, защото се загрявала и било вредно.
3. Искам да питам ползвалите машини Милулуоки - за отзив - относно качество, надеждност, сервиз и поддръжка - видях случайно че имат 12 волтов импакт който има и степени на затягане+удар - може ли някой да ми помогне да издиря точния модел? До сега съм с 10.8 макита импакт хексагон, възхитен съм от нея, но ми липсват степени на затягане понякога. И предпочитам хексагон, а не патронник.
Благодаря!

1. Батериите - ЛиЙон - как е най-добре да се съхраняват - заредени до горе, на половина или напълно разредени
2. Веднага ли след тежки натоварване и разряд на батерията да се слага на зарядното батерията, или да се изчака, защото се загрявала и било вредно.
3. Искам да питам ползвалите машини Милулуоки - за отзив - относно качество, надеждност, сервиз и поддръжка - видях случайно че имат 12 волтов импакт който има и степени на затягане+удар - може ли някой да ми помогне да издиря точния модел? До сега съм с 10.8 макита импакт хексагон, възхитен съм от нея, но ми липсват степени на затягане понякога. И предпочитам хексагон, а не патронник.
Благодаря!

fox_vt 

- майстор			

1. Батериите за уред който мислиш да използваш някога се съхраняват напълно заредени.Батерии за уред който няма да използваш скоро а искаш да съхраниш батерията-заредена на 2/3 от капацитета и във хладилника но не в камерата.В никалъв случай не се държи напълно разредена батерия дълго време.
2.Уредите с ли йон батерия са с вградена защита от прегряване и не е проблем да я сложиш на зарядното веднага.
3. Тук не мога да ти помогна.

2.Уредите с ли йон батерия са с вградена защита от прегряване и не е проблем да я сложиш на зарядното веднага.
3. Тук не мога да ти помогна.

mitko64 

- майстор			

marian1 написа:Здравейте и аз имам няколко въпроса и мита за разбиванеВ София, ИТТ съм виждал продават. Предлагат модела C12 IW. Ама степени не виждам, извинявам се, че те подвеждам. Досега рових за това Милуоки, но такова нещо не откривам, с хлдери, със съединител, с 1, с 2 скореости, но нямат удар.
Благодаря!

stan73 

- майстор			

marian1 написа:Здравейте и аз имам няколко въпроса и мита за разбиване1. Със заряд на 75 процента при стайна температура.(а това което е написал колегата по-горе за съхранение на литиевойонни клетки в хладилник е откровена глупост и горещо не го препоръчвам !!! (напрежението им зависи много и от температурата, а при ниски температури напрежението на клетките може да падне под допустимите граници и това да доведе до влошаване на параметрите им и/или повреда))
Благодаря!
2. Желателно е да се изчака от половин до 1 час и тогава да се зарежда и не е толкова заради температурата, колкото за успокояване на процесите в клетките.
3. Не съм ползвал Милуоки, нито е идвала при мен такава машина или батерията и за ремонт или рециклиране, така, че там не мога да кажа нищо.

fox_vt 

- майстор			

stan73 откровенно спри да пишеш глупости  
 Ръководство за използване на ли йон батерии
И ако не вярваш на всеки ето да се образоваш малко ЦЪК

И ако не вярваш на всеки ето да се образоваш малко ЦЪК

marian1 

- майстор			

Намерих го най-накрая.... Благодаря ви за отговорите, остава някой да изкаже мнение за машините им, сервиз и поддръжка.
Някой да може да обърне 275 in-lbs max torque в Нютон метри?
П.С. за който се интересува - ей това търсех http://toolguyd.com/milwaukee-m12-brush ... s-drivers/

П.С. за който се интересува - ей това търсех http://toolguyd.com/milwaukee-m12-brush ... s-drivers/

nikolson 

- майстор			

marian1 написа:Намерих го най-накрая.... Благодаря ви за отговорите, остава някой да изкаже мнение за машините им, сервиз и поддръжка.30 нм. Това е винтоверт. Ударният 12 волтов е 112нм.
Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
 - ↳ Вашите ремонти
 - ↳ Кухня
 - ↳ Баня
 - ↳ Дневна
 - ↳ Спалня
 - ↳ Детска
 - ↳ Градина
 - ↳ Коридор
 - ↳ Тераса и балкон
 - Направи сам
 - ↳ Направи сам
 - ↳ Ремонтирай сам
 - ↳ Къде е по-евтино?
 - ↳ Дърводелство
 - ↳ Ел. инструменти
 - ↳ Металообработване
 - ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
 - Строителство
 - ↳ Всичко за вилата
 - ↳ Къщи
 - ↳ Саниране
 - ↳ Хидроизолация
 - ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
 - Сухо строителство
 - ↳ Окачени тавани
 - ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
 - ↳ Сухи и повдигнати подове
 - ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
 - ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
 - Въпроси и Отговори
 - ↳ Полезни съвети
 - ↳ Автомобили
 - ↳ Партньори
 - ↳ Боядисване и Декориране
 - ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
 - ↳ Водоснабдяване и канализация.
 - ↳ Всичко за ремонта
 - ↳ Електротехника
 - ↳ Отопление
 - ↳ Газификация
 - ↳ Електроника и Схеми
 - ↳ Газобетон
 - ↳ От всичко по малко
 - ↳ Компютри и периферия
 - ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
 - ↳ Мобилни устройства, GSM-и
 - ↳ Нека се запознаем
 - ↳ Recycle Bin
 - Статии
 - ↳ Практични решения
 - ↳ Качване на снимки
 - ↳ Какви статии искате?
 - ↳ Готварство, туршии и зимнина
 - ↳ Отмора и шеги
 - ↳ От нищо нещо
 - ↳ Не е за вярване
 - ↳ Литература