Здравейте колеги,решил съм да си закупя по-нормална бъркалка,и по принцип съм як фен на макита и бях твърдо решен да се възползвам от тая промоция http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... gory_id=21 ,но днес случайно ходих при един майстор да му карам да оправя едни спаркита ,и му споделих намеренията си,и от там възникна проблема ми защото човека ми вика че нещо малко го съмнявала тая машина(по точно много лекичка му се струвала) и един вид все едно била най-малкия клас почти,и от там като ми започнаха колебанията и реших че му звъннах,та си поговорихме с него пак и в общи линии човека ми препоръчва да си взема спарки като предимства ми посочи че дори и цялостно всичко да изгори и ремонта ще ми коства макс около 150 лв ,но от друга страна лично той никога не му се е случвало да поправя точно такъв модел макита и основно притесненията му идват от теглото на машината т.е. 3.1 кг срещу 4,5 на спаркито,също така ми каза че ватовете не били най-важното в случая а по важното било какъв е редуктора-та затова реших да се допитам до вашите мнения каква бъркалка бихте ми препоръчали вие!