keymaker написа:Доволен от 140 амперовото зверче, както го нарече бащата на един от най малките класически електрожени ( 14 кг.в размери колкото на автомобилен акумулатор) , мой вуйчо и кум. С 3.25 неръждаеми електроди пее. Миналата събота имаше напъни с " ОK 48.00 и ОК 50.40" всички с размер 3.25 идеално се справя на около 110 А за средна дебелина и на 90 А при тънкостенни профилни тръби. Запъва се само с едни стоманени електроди, но те се оказаха проблем и за gysmi 251 ( с някакви букви отзад беше ама нали съм тъп и не сложих на акъл).Не беше лошо ,ако нямаш снимка ,то поне марка и модел да назовеш, на тва зверче?Що го мъчиш с 3,25 ?Ако искаш да докажеш нещо на някой - просто няма смисъл!
Virtex написа:agj написа:Дълбоко разчистване си направил!Не мисля че нямаше нужда от такова.Ако изобщо има нужда от нова тема,то тя трябваше да е свързана със снимковия материал на инверторните електрожени..Обаче цялата работа се оказа хлопане на празни менчета!!! Та както ида е...щом си решил да правиш нова тема поне сложи снимката за която се водеха дискусиите -поне да стане ясно за какво иде реч!!Снимка лично аз не виждам. И както казах - за такива коментари на ЛС !
Еми върху какво се дискутира ,като няма снимка?!Не виждам нощо лошо в подобни коментар,просто исках да помогна за да стне новата.тема ,поне започната катто трябва!Щом считаш постовете ми за ненужни -трии