dragozow написа:Нашия генератор с който работим е АД 30 но е със сменено управление и още разни неща взимаме го като ни трябва от един склад за хранителни стоки където е резервно захранване . Таблото му е съвсем друго не знам има ли някакво значение . Аз моя го включих малко на страх но нищо не му стана .sek.1 написа:Сещам се кой е модела, учуди ме с това. Ще го пробвам с един нестабилизиран генератор на 180 волта и аз.dragozow написа:Това е добра новина, кой модел беше твоя? И как се държи на слабия ток? Оф, това е проблем за много електрически машини, а енергоразпределителите у нас си правят каквото искат.200 ампера DC ВИГ и РЕДЗ Сталверк. Ъпдейтван е в Дел с телоподаващ модул и селф контрол така че сега е и МИГ - МАГ . На вилата повече от един по голям консуматор не мога да включа мрежата кляка и под 150 волта . На генератор АД 30 съм работил почти три цели работни дни в полеви условия интензивно заваряване на метални конструкции и тръби основно с електроди 4 мм машината не даде никакви проблеми .
Чувал съм че Спарки Елтос имали намерение да пускат инверторни електрожениМалеее съвсем ще я овапцаме работата. Явно не всяка жаба си знае гьола