• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
kuger - майстор
Стария ветеран, дето толкова работа е свършил, няма да махна. Лошото е, че не става за тънки работи. Той ще си тежи на мястото в село, а новия, ако ми се отвори парашута, ще ми е дружка в колата. Колко са 5 кг. в сравнение с трафа.
agj - майстор
juvesan написа:
Хм ....интересно заключение за професионален заварчик със сива коса ! :? Как пък така от опъването на една заварка може да си извади извод за ПВ - то !?
ами аз мисля, че човека не намери някакъв повод на безпокойство, и , за да види що за птица е тая, реши да погледне ПВ - то.... и се изказа по въпроса доколко вярва на китайската техника ( впрочем , всички тук мисля не са учудени от скептицизма му , след като знаят И какви се намират на пазара :goodman: ) Човека не е определил ПВ то с електрода... просто реши да погледне И това :rolleyes:
Аха ясно! Погледнал е ПВ-то на китаеца и след като е установил че е по голямо от на Фрониуса е заключил че китайците лъжат ! :shock: Да НО то тази работа само с гледане не става! :lol:
За да се направи такава констатация трябва де се пробва или поне да е работил с такава или подобна машина!Що не вземете с този твоя заварчик да направите реални проби на истинността на данните на ПВ-то на китаеца и тогава ще се разбере лъжливо ли е или не !
idunno - специалист
Като толкова си фен на китайската техника, защо не вържем бас на 1000 лева да видим кое повече ще изкара китайската ти ч***ия или моя Фрониус.Слагаме електродите и почваме.
Защото малко взе да ми писва от хора, които не могат да си продадат китайските боклуци и ги хвалят нагоре надолу.
Ехооо, влез в някоя сериозна фирма и виж какво ползват хората.
Ние, българите може да сме бедни, но не бягаме от качественото.
Само хора, които не си ценят занаята ползват китайски боклуци...но те се открояват...много ясно. :-D
agj - майстор
idunno написа:
Като толкова си фен на китайската техника, защо не вържем бас на 1000 лева да видим кое повече ще изкара китайската ти ч***ия или моя Фрониус.Слагаме електродите и почваме.
Защото малко взе да ми писва от хора, които не могат да си продадат китайските боклуци и ги хвалят нагоре надолу.
Ехооо, влез в някоя сериозна фирма и виж какво ползват хората.
Ние, българите може да сме бедни, но не бягаме от качественото.
Само хора, които не си ценят занаята ползват китайски боклуци...но те се открояват...много ясно. :-D
Ти пък тоя твоя Фрониус се о*ра да го фалиш ! :-D Нема как да вържем бас с теб ,защото твоя Фрониус не може изобщо да го сравниш с това което аз имам!Но за разлика от теб аз не се о**рам от хвалби !
Искам съвсем учтиво да те помоля да не правиш заключения и оценки за хора които изобщо не познаваш и не знаеш с какво се занимават!
juvesan - специалист
Впрочем колега ( по форум де , да не се обидиш нещо :lol: ) като цяло изказването ти е доста крайно. Все едно да те попитам : а бе ти в свободното си време можеш ли да си оправиш... климатика? Предполагаме, че казваш ДА! И тогава аз да ти кажа: Ама ти нямаш ли като моите компютъризирани манометри, които са 1300 лева, които освен че мерят налягане само дето не хващат оксижена сами? Използваш за тази цел манометър от 34.80? Охооо..само хора, които не си ценят занаята използват китайски боклуци...ама те се открояват...много ясно :lol: Идеята ми беше, че освен професионалисти по заваряване има и други хора, които и те хляб ядат и бира пият :partyman: и на тях не е финансово оправдано да си купят фрониус, кемпи и т.н. Защото това е като да тръгнеш на лов в Сливенския балкан с пушка за слонове... може, но има ли смисъл .... :rock:
kuger - майстор
Премерихте си ги! Е, на кой е по-голям? Да му писне на човек от комплекси!
agj - майстор
kuger написа:
Премерихте си ги! Е, на кой е по-голям? Да му писне на човек от комплекси!
А според теб на кой му е по голям !?
kuger - майстор
Па, вие си ги мерите, аз нямам работа между вас :-D
Ха спрете се, кажете наздраве, и да има мир. :partyman:
Всеки си има инструмент, който цени, това не е повод за кавги.
juvesan - специалист
:partyman: И освен това мисля, че като форум направи си сам е много хубаво да има колеги професионалисти по едно или друго, както и би било тези хора да бъдат опора на незнаещите и техни съветници, а не да се извисяват като някой с ДВЕ очи в царството на абсолютно ..."осветените" :roll:
kuger - майстор
juvesan написа:
:partyman: И освен това мисля, че като форум направи си сам е много хубаво да има колеги професионалисти по едно или друго, както и би било тези хора да бъдат опора на незнаещите и техни съветници, а не да се извисяват като някой с ДВЕ очи в царството на абсолютно ..."осветените" :roll:
Нека, нали от такива се учим, само мъъъничко по-кротко, моляИзображение
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: