Стария ветеран, дето толкова работа е свършил, няма да махна. Лошото е, че не става за тънки работи. Той ще си тежи на мястото в село, а новия, ако ми се отвори парашута, ще ми е дружка в колата. Колко са 5 кг. в сравнение с трафа.
juvesan написа:Аха ясно! Погледнал е ПВ-то на китаеца и след като е установил че е по голямо от на Фрониуса е заключил че китайците лъжат !Хм ....интересно заключение за професионален заварчик със сива коса !ами аз мисля, че човека не намери някакъв повод на безпокойство, и , за да види що за птица е тая, реши да погледне ПВ - то.... и се изказа по въпроса доколко вярва на китайската техника ( впрочем , всички тук мисля не са учудени от скептицизма му , след като знаят И какви се намират на пазараКак пък така от опъването на една заварка може да си извади извод за ПВ - то !?
) Човека не е определил ПВ то с електрода... просто реши да погледне И това
![]()

За да се направи такава констатация трябва де се пробва или поне да е работил с такава или подобна машина!Що не вземете с този твоя заварчик да направите реални проби на истинността на данните на ПВ-то на китаеца и тогава ще се разбере лъжливо ли е или не !